Sonisphere Festival: METALLICA, SLAYER, MEGADETH ΚΑΙ ANTHRAX στο TERRA VIBE PARK





METALLICA - SLAYER - MEGADETH - ANTHRAX

Μαζί τους και οι Suicidal Angels, που θα ανοίξουν το Sonisphere Festival, με ένα εκρηκτικό live. Το συγκρότημα εκπροσωπεί επάξια στο διεθνές thrash metal στερέωμα την χώρα μας και αναμιγνύει το oldschoolthrash με το metalcore. Το κοινό τους έχει χαρακτηρίσει “πορωτικούς και εμπνευσμένους” και όχι άδικα λόγω του ακραίου “neck breaking” thrash metal ήχου τους.

Οι Suicidal Angels ξεκίνησαν το 2001 και αποτελούνται από τον Νίκο στα φωνητικά και στην κιθάρα, τον Πάνο στην κιθάρα, τον Άγγελο στα μπάσα και τον Ορφέα στα drums. To 2004 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ΕΡ, “Bloodthirsty Humanity” και το 2006 το mini-cd “Armies of Hell”.

Αποκτάνε διεθνή αναγνώριση με συμμετοχές τους σε διεθνή φεστιβάλ όπως το “Theogonia Balkans Tour 2007” και την κυκλοφορία του πρώτου τους ολοκληρωμένου album “Eternal Domination” από την Καλιφορνέζικη OSM Records. Αναδείχτηκαν κορυφαίοι ανάμεσα σε 1200 συγκροτήματα από όλη την Ευρώπη και κατέκτησαν το Rock the Nation 2009 award. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν το “Sanctify the darkness” ένα oldschoolthrash album, full-on από super riffs και δυνατές φωνές!!

Οι Suicidal Angels θα εμφανιστούν στο Saturn Stage στο Sonisphere Festival, την Πέμπτη 24 Ιουνίου, προετοιμάζοντας τους έλληνες headbangers να υποδεχτούν τους κορυφαίους των κορυφαίων του thrash metal!!
Έναρξη:
Πεμ, 2010-06-24 12:15

http://www.athensbars.gr










Λιώστε....οι καλύτερες μεταλ μπάντες ξανά στην Ελλάδα.

Σχόλια