Ζευγάρι χλευάζει 7χρονη που πεθαίνει!


Ο Scott και η Jennifer Petkov ανακηρύχτηκαν ως το πιο άκαρδο ζευγάρι σε ολόκληρη την Αμερική ύστερα από την ανάρμοστη συμπεριφορά τους απέναντι στην 7χρονη γειτόνισσα τους που πεθαίνει από ανίατη ασθένεια.

Η μικρή Kathleen Edwards πάσχει από την ασθένεια του Huntington, την ίδια ασθένεια που είχε προκαλέσει και τον θάνατο της μητέρας της έναν χρόνο πριν, σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Οι Petkov που μένουν απέναντι από το σπίτι της οικογένειας, προκάλεσαν τη διεθνή κατακραυγή αναρτώντας στο Facebook φωτογραφία της ανήλικης συνοδευόμενη από το σήμα του θανάτου! Και ο χλευασμός δεν σταματάει εκεί καθώς το άσπλαχνο ζευγάρι είχε δημοσιεύσει μετά τον θάνατο της μητέρας της 7χρονης φωτογραφία που την έδειχνε αγκαλιά με τον θάνατο, ενώ έχουν προσαρμόσει στο φορτηγό τους ένα φέρετρο το οποίο έχουν ονομάσει «Μηχανή του Θανάτου».

Οι γείτονες κατηγορούν το ζευγάρι ότι χλεύαζαν και κορόιδευαν με κάθε ευκαιρία την Kathleen και την μητέρα της Laura εξαιτίας της ασθένειας τους. «Δε μπορώ να πιστέψω πως μπορούν να τους φωνάζουν “ανυπομονώ να πεθάνεις” λέει χαρακτηριστικά μια γειτόνισσα. Μάλιστα στο Facebook έχει δημιουργηθεί γκρουπ με τίτλο «Ο Διάβολος στο δρόμο του Detroit» αφιερωμένο στην Jennifer Petkov και μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 100.000 μέλη. Η οικογένεια της μικρής Kathleen λαμβάνει καθημερινά μηνύματα υποστήριξης από όλο τον κόσμο, όπως από την Αγγλία και την Γερμανία.

Ο πατέρας της 7χρονης, Robert Edwards, το μόνο που ζητάει από την οικογένεια Petkov είναι να τους αφήσουν ήσυχους μιας και έχουν ήδη αρκετά προβλήματα τα οποία πρέπει να διαχειριστούν. Η γιαγιά της Kathleen υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν δυο χρόνια πριν, όταν η Jennifer Petkov της ζήτησε να πάνε τα παιδιά της στο πάρτι της εγγονής της, αλλά εκείνη άργησε να της απαντήσει.

Τώρα, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί, η Petkov δηλώνει μετανιωμένη και θέλει να ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια αφού όλο αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και στην δική της οικογένεια. Ο μεγάλος της γιος αποβλήθηκε από το σχολείο ύστερα από καυγά σχετικό με το περιστατικό, ενώ ο σύζυγός της κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του.


http://www.protothema.gr/

Σχόλια