Το παρασκήνιο στα αποδυτήρια του ΑΕΚ-Ολυμπιακού


Όλα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού αποκάλυψε ο δ΄ αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων Γιάννης Μώραλης και ξεκαθάρισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παράπονα από τη φιλοξενία της ΑΕΚ και επεσήμανε , μιλώντας στη Nova πως το κλίμα δυναμιτίστηκε από τις δηλώσεις του Σταύρου Αδαμίδη:

«Την ΑΕΚ την σεβόμαστε. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο κ. Κομινάκης συνεχάρη την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η νίκη της ήταν δίκαιη. Από εκεί και πέρα εμείς δεν θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε κάποια πράγματα που έγιναν και σχετίζονται με την φιλοξενία, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά από την στιγμή που ο κύριος Αδαμίδης βγήκε και έκανε ειρωνικές δηλώσεις μιλώντας για έγκλημα κατά της Ελλάδας» και προσέθεσε:

«Δεν μπορούσαμε να μην απαντήσουμε σε αυτή την άστοχη δήλωση του κύριου Αδαμίδη, γιατί εμείς έχουμε μάθει να έχουμε καλή φιλοξενία στο Καραϊσκάκη και ξέρουμε και να κερδίζουμε, αλλά και να χάνουμε».

Αναφερόμενος σε συγκεκριμένα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ:

«Φάνηκε και στις κάμερες οπαδοί να φτύνουν τον Πάντελιτς και να προσπαθούν να τον προπηλακίσουν συνεπικουρούμενοι από ανθρώπους ασφαλείας. Ο κύριος Αδαμίδης πανηγύριζε χρησιμοποιώντας απαράδεκτες εκφράσεις κατά του Ολυμπιακού, υπήρξε βίαιη απώθηση του Τάσου Μητρόπουλου στο ημίχρονο από ανθρώπους ασφαλείας, ενώ στην φάση του γκολ στα δημοσιογραφικά θεωρεία, άνθρωποι που βρισκόντουσαν εκεί πέταξαν καρέκλες. Ήταν απαράδεκτη εικόνα που δεν συναντάς ούτε σε γήπεδα γ’ και δ’ κατηγορίας»

Ο Γιάννης Μώραλης επεσήμανε ότι εκείνος που ασχολείται συνεχώς με τον Ολυμπιακό και τον Ευ Μαρινάκη, είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης:

«Πότε δέχτηκε επίθεση ο Αδαμίδης από τον Μαρινάκη; Ο κύριος Αδαμίδης εγκαλεί συνεχώς τον κύριο Μαρινάκη, αλλά ο ίδιος είναι που κατέβηκε στα αποδυτήρια για να διαμαρτυρηθεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Εγκαλεί τον κύριο Μαρινάκη και δηλώνει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα τελεί υπό διάλυση, αλλά εκείνος δυναμιτίζει το κλίμα με ειρωνικές δηλώσεις. Στο κάτω κάτω ο κύριος Μαρινάκης δεν έχει κάνει καμία δημόσια ανακοίνωση και οι δηλώσεις που έχει κάνει είναι στο πλαίσιο της προεδρίας της Σούπερ Λίγκας. Είναι αστείο να λέμε ότι φταίει ο κύριος Μαρινάκης για τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν ασχολείται 4 μήνες με αυτό» και προσέθεσε:

«Δεν έχω παράπονο από τους οπαδούς της ΑΕΚ παρά από λίγους ανεγκέφαλους στο τέλος του αγώνα. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αν είχε πέσει καπνογόνο στον αγωνιστικό χώρο θα είχε διακοπεί το παιχνίδι.
Φιλοξενηθήκαμε πρόσφατα και από τον Παναθηναϊκό και όλα πήγαν καλά. Κι εμείς θα ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο κι ας είναι γνωστή η αντιπαλότητα των δύο ομάδων. Δεν μπορεί κάποιος που είναι νικητής να ειρωνεύεται τον χαμένο. Δεν έχουμε διάθεση να συνεχίσουμε τον πόλεμο ανακοινώσεων. Άλλωστε, ο κ. Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός δεν έχουν κάνει ούτε μία επίσημη δήλωση ή ανακοίνωση φέτος, πέραν των όσων έχει βγάλει ο κ. Μαρινάκης ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας» και κατέληξε:

«Είναι κάπως οξύμωρο να υπάρχει το τελευταίο διάστημα αυτή η πλήρης ταύτιση απόψεων μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, Αδαμίδη και Πατέρα».

http://www.protothema.gr

Σχόλια