Τι δήλωσε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη η Δ.Ολυμπίου?


«Είμαι στη φάση που έχω βρει την προσωπική ηρεμία μου» δήλωσε η Δέσποινα Ολυμπίου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πανόραμα 9.84, συμπληρώνοντας πως δεν την ενόχλησε, ούτε την άγγιξε κανένα από τα τελευταία δημοσιεύματα που αναφερόντουσαν στην προσωπική της ζωή και στο τέλος της σχέσης της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Εκτός όμως από την προσωπική σχέση των δύο καλλιτεχνών, φαίνεται πως έπεσαν τίτλοι τέλους και στην επαγγελματική τους συνεργασία, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια, στην επόμενη δισκογραφική της δουλειά την οποία άρχισε σιγά-σιγά να ετοιμάζει, δεν θα έχει τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη, μέχρι πρότινος μόνιμου συνεργάτη της. Από την άλλη όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο καλλιτεχνικής συνάντησης τους στο μέλλον.

Η Δέσποινα η οποία αυτή την εποχή εμφανίζεται στο Barbarella της Θεσσαλονίκης, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, μίλησε πρώτη φορά για την πρόταση που δέχθηκε πριν από ένα χρόνο από γνωστό συνθέτη να πάρει μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, την οποία αρνήθηκε, αλλά και τα τηλεοπτικά μουσικά shows. «Παρακολουθούσα το Dancing With The Stars, μου άρεζε πολύ ως show» τόνισε η ίδια, η οποία συμπλήρωσε πως δεν θα έπαιρνε μέρος σε αυτό, αν της γινόταν η ανάλογη πρόταση, αφού ο χορός δεν είναι από τα βασικά της ταλέντα.

yupi.gr

Σχόλια