Το κλάμα της Θεοδωρίδου και η Ελένη Μενεγάκη!


Με δάκρυα στα μάτια παρουσίασε το νέο της cd η Νατάσσα Θεοδωρίδου, που διερωτήθηκε: «Ποιός δεν έχει πληγωθεί και ποιος δεν έχει στεναχωρηθεί; Στην αρχή... μετά ο χρόνος τα μαλακώνει όλα και ηρεμούμε»!
Η γνωστή τραγουδίστρια θυμήθηκε τα παλιά, τότε που ξεκινούσε στον χώρο του τραγουδιού και δάκρυσε. «Το ότι συγκινούμαι πολύ εύκολα είναι γνωστό πλέον... Μια αναφορά που έκανε ο Βαγγέλης Περρής που δημιούργησε εικόνες που είδα ακριβώς εκείνη τη βραδιά τι συνέβαινε και συγκινήθηκα. Αλίμονο!», είπε σκουπίζοντας τα δάκρυά της.

Απαντώντας σε ερώτηση του Star για την Ελένη Μενεγάκη και όσα έχουν ακουστεί για τις σχέσεις τους, η Νατάσσα ήταν κατηγορηματική: «Με την Ελένη αγαπιόμαστε. Ήμασταν και θα είμαστε η μία κοντά στην άλλη και δεν ισχύει τίποτα από όσα λέγονται. Να μην έχετε άγχη, η ζωή είναι πάρα πολύ ωραία».

Κι αν ακόμα έχετε την απορία τι σήμαινε το «7 συν 1» που είπε η παρουσιάστρια στην κουμπάρα της όταν την επισκέφθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, ιδού η απάντηση: 'Οπως είπε η τραγουδίστρια, αναφερόταν στην κυκλοφορία του δίσκου!

star

Σχόλια