Στολίζοντας ένα ψηφιακό δέντρο


Η Olympic Air εγκαινίασε ένα διαδικτυακό παιχνίδι, καλώντας τους ταξιδιώτες να στολίσουν ένα ψηφιακό δέντρο. Για κάθε δέντρο που στολίζεται ψηφιακά, ένα πραγματικό δέντρο θα φυτεύεται στα καμένα της Αττικής, ενώ οι συμμετέχοντας θα κερδίζουν μίλια για τα ταξίδια τους με την εταιρία.

Το παιχνίδι είναι απλό: Μπαίνοντας την ιστοσελίδα www.lightupyourtree.gr ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει το δικό του δέντρο και να προσπαθήσει να το γεμίσει με φώτα και στολίδια.

Στόχος της Olympic Air είναι να φυτευτούν και να φωτιστούν πάνω από 2.000 δέντρα.

Το κάθε δέντρο έχει εκατό φωτάκια. Για να ανάψει ένα φωτάκι, θα πρέπει ο συμμετέχων να στείλει ένα emai σε ένα φίλο του και αυτός να το ανοίξει. Όσο περισσότερα email στείλει κάποιος, τόσα περισσότερα φωτάκια θα ανάψουν.

Ανάλογα με τον τελικό αριθμό των δέντρων που θα φωτιστούν θα επιλεγεί η τοποθεσία όπου θα γίνει η δεντροφύτευση.

Υπεύθυνοι της δράσης τονίζουν ότι θα είναι μια ουσιαστική επέμβαση που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με δασικές μελέτες και με την απαραίτητη μετέπειτα φροντίδα για τα φυτεμένα δενδρύλλια.

Εκτός από τα περιβαλλοντικά οφέλη της καμπάνιας υπάρχουν και άλλα κίνητρα για να στολίσει κανείς το δέντρο του, αφού του δίνεται η ευκαιρία να κερδίσει μέχρι και 5.000 μίλια εάν φωτίσει όλο το δέντρο του,
συν χίλια μίλια εάν γίνει μέλος του Travel Air Club, σύνολο δηλαδή 6,000 μίλια. Τα 5.500 μίλια αντιστοιχούν σε ένα εισιτήριο για ένα άτομο one way για οποιοδήποτε προορισμό επιλέξει εντός της Ελλάδος με την Olympic Air.

Τέλος, για κάθε νέο συμμετέχοντα χαρίζονται 10 λεπτά στο Μαραθώνιο Αγάπης για το παιδί.

Σχόλια