Σκότωσε για 500 ευρώ και αυτοκτόνησε


Για χρέος 500 ευρώ από τη διακίνηση ναρκωτικών, 43χρονος πυροβόλησε και σκότωσε στην Τούμπα Θεσσαλονίκης δύο άτομα - ο ένας πρώην συνεργός του - και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Η τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε χθες το πρωί, στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Βιθυνίας, όταν ο δράστης και αυτόχειρας πήγε στο σπίτι του 46χρονου και ζήτησε να συναντηθούν για να λύσουν τις οικονομικές διαφορές που είχαν. Χτύπησε το θυροτηλέφωνο και όταν το θύμα κατέβηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον πυροβόλησε από μικρή απόσταση στο κεφάλι και στο θώρακα και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του.

Ο 43χρονος, σε κάποια στιγμή βγήκε από το αυτοκίνητο και τοποθέτησε σε γραμματοκιβώτια διαμερισμάτων χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, γεγονός που αποκαλύπτει ότι είχε αποφασίσει να δώσεις τέλος στη ζωή του μετά το φονικό. Ύστερα από λίγη ώρα στάθμευσε το αυτοκίνητο στη δασική περιοχή του Σεϊχ – Σού, στο ύψος του Ζωολογικού Κήπου Θεσσαλονίκης και αφού έστρεψε το περίστροφο στον κρόταφο αυτοκτόνησε.

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα ο 46χρονος χρωστούσε στο δράστη 500 ευρώ, ενώ και οι δύο είχαν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα, ο 43χρονος είχε κατηγορηθεί τον τελευταίο μήνα δύο φορές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ σε βάρος του είχαν εκκρεμούσαν δικογραφίες.

Στο μεταξύ, λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε δολοφονημένος, επίσης στην περιοχή Τούμπας, ένας ακόμα 46χρονος άνδρας ο οποίος έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο 46χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πεζοδρόμιο από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι άκουσαν τους πυροβολισμούς και βγήκαν από τα σπίτια τους, ενώ μέχρι στιγμής τα αίτια της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, και ο 46χρονος είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Αθηναγόρας Παζαρλής, είπε στα «ΝΕΑ» ότι δεν αποκλείεται οι δύο δολοφονίες να έχουν σχέση μεταξύ τους.


http://www.tanea.gr

Σχόλια