Πρεμιέρα για το Black Swan με… ερωτικές σκηνές!


Για την περιβόητη ερωτική σκηνή στην ταινία «Black Swan» μίλησαν οι δυο πρωταγωνίστριες, Natalie Portman και Mila Kunis, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική.

Η σκηνή που σόκαρε όσους την είδαν, όπως δήλωσαν και οι ίδιες, ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Το να γυρίζω ερωτική σκηνή με μια κοπέλα που μάλιστα είναι και φίλη μου, έκανε τα πράγματα πολύ περίεργα» είπε η Portman.

Το χειρότερο για της Kunis ήταν τα πολλά μέλη του συνεργείου. «Είναι πολύ δύσκολη η ερωτική σκηνή, είτε είναι με άνδρα, είτε με γυναίκα, είτε είναι φίλος σου ή όχι. Όταν έχεις περίπου 100 άτομα να σε παρακολουθούν, να σε φωτίζουν και να σου δίνουν οδηγίες για το που θα τοποθετείς κάθε φορά το σώμα σου, δεν είναι καθόλου άνετα».



Η εν λόγω σκηνή δημιούργησε πολύ θόρυβο γύρω από την ταινία, αλλά και πολλές προστριβές μεταξύ της Natalie Portman και του συντηρητικού πατέρα της. Ο Dr. Avner Hershlag, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα σε βρετανική εφημερίδα δεν εγκρίνει καθόλου τις πρόσφατες κινηματογραφικές επιλογές της κόρης του.

Αν και η Portman είναι πολύ σεμνή και ντροπαλή κοπέλα και αρκετές φορές κατά το παρελθόν έχει αρνηθεί ρόλους επειδή τους θεωρούσε προκλητικούς για εκείνη, η συγκεκριμένη ταινία, είναι από εκείνες που απλά δεν μπορούσε με τίποτα να απορρίψει.



Πολύ δύσκολο για τις δυο πρωταγωνίστριες ήταν και το γεγονός ότι έπρεπε να χάσουν αρκετά κιλά και να κάνουν ιδιαίτερη προπόνηση προκειμένου να γυρίσουν τις πολύ απαιτητικές σκηνές του μπαλέτου. «Ακόμα έχω μώλωπες στα πόδια μου» είπε η Kunis, ενώ η Portman αποκάλυψε ότι έσπασε πολλά από τα πλευρά της κατά τη διάρκεια της προπόνησης.



Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Νίνα, η οποία είναι μια μπαλαρίνα που ζει στη Νέα Υόρκη μαζί με την ψυχαναγκαστική, πρώην μπαλαρίνα, μητέρα της η οποία της ασκεί τρομερή πίεση. Όταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου αποφασίζει να αντικαταστήσει την πρίμα μπαλαρίνα για την παράσταση «Η Λίμνη των Κύκνων», η Νίνα είναι η πρώτη του επιλογή. Όμως θα πρέπει να κερδίσει τον ρόλο από την ανταγωνίστριά της, την νέα χορεύτρια Λίλι. Μια ιδιόμορφη φιλία αναπτύσσεται ανάμεσα στις δυο κοπέλες και η Νίνα έρχεται όλο και περισσότερο σε επαφή με την σκοτεινή της πλευρά.




http://www.protothema.gr

Σχόλια