Υπάρχει «φύλακας άγγελος»;


Πόσες φορές ευχηθήκατε να υπάρχει κάποιος «φύλακας άγγελος» να σας προσέχει; Σίγουρα αρκετές. Πόσες όμως από αυτές πιστέψατε ότι όντως υπάρχει; Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η «Bible Society and Christian Research», το 29% των βρετανών πιστεύουν στην ύπαρξή του.

Λίγο μεγαλύτερο, 31%, είναι το ποσοστό εκείνων που παραδέχονται ότι πιστεύουν στη ύπαρξη αγγέλων, ενώ 1 στους 20 υποστηρίζουν ότι κάποια στιγμή στη ζωή τους, έχουν δει ή ακούσει έναν. Μόνο το 17% είναι εκείνοι που δεν ξέρουν τι ακριβώς να πιστέψουν.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το μεγαλύτερο ποσοστό των βρετανών που πιστεύουν, εντοπίζεται στην πρωτεύουσα, το Λονδίνο, με 40%, ενώ το μικρότερο εμφανίζεται στα βορειοανατολικά της χώρας με μόλις 17%. Η Οξφόρδη και το Hull αγγίζουν το 45% και το 43% αντίστοιχα.

http://www.protothema.gr/

Όπως υποστηρίζει η Dr Ann Holt, εκπρόσωπος της εταιρείας, το γεγονός πως το 1/3 της χώρας πιστεύει στους αγγέλους, φανερώνει την πνευματική ανάγκη σε πολλούς από εμάς. «Ο άγγελος είναι ο αγγελιοφόρος του Θεού και η Βίβλος το επιβεβαιώνει μέσα από τις πολλές εμφανίσεις των αγγέλων σε διάφορες μορφές» λέει η Dr Holt.

Σχόλια