Χριστούγεννα… καιρός για δύο


Τα Χριστούγεννα εκτός από θρησκευτική γιορτή και εποχή για shopping, φαγητό και διασκέδαση είναι και ιδανική περίοδος για αγκαλίτσες και φιλάκια για τα ερωτευμένα ζευγάρια, όπως υποστηρίζουν ακόμα και οι ειδικοί ψυχολόγοι… Εκμεταλλεύσου το!

Φτιάξε ατμόσφαιρα...
Σβήσε τα φώτα και άναψε πολλά αρωματικά κεριά. Άσε αναμμένα τα λαμπάκια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και κλείσε την τηλεόραση. Η χαλαρωτική ατμόσφαιρα θα σας φέρει σίγουρα πιο κοντά.

Φτιάξτε γλυκά...
H ζαχαροπλαστική είναι σαν προκαταρκτικό ερωτικό παιχνίδι όταν την κάνεις με το αγόρι σου. Αρκεί να την απολαύσεις και όχι να γκρινιάζεις για την ακαταστασία της κουζίνας.

Περπατήστε στην στολισμένη πόλη
Ένας περίπατος στη γιορτινή ατμόσφαιρα θα σας ηρεμήσει και θα σας φέρει πιο κοντά. Γυρίζοντας σπίτι, θα έχουν αλλάξει πολλά.

Ανάψτε το τζάκι
Αν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία των τυχερών ανθρώπων που το σπίτι τους διαθέτει τζάκι εκμεταλλευτείτε το για cocooning γεμάτο έρωτα. Σβήστε τα φώτα και αφήστε να φέγγει μόνο το τζάκι, χαλαρώνοντας με ένα ποτήρι κρασί.

Ταξίδι στα χιόνια
Αν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν αποδράστε στα χιόνια. Θα παίξετε χιονοπόλεμο, θα απολαύσετε την απομόνωση ενός όμορφου δωματίου, θα παραδοθείτε στη φύση και θα έρθετε πιο κοντά.

http://www.newsbomb.gr

Σχόλια