Αιγινίτη- Σρόιτερ:Τίτλοι τέλους στο γάμο τους;


Το απόγευμα του Σαββάτου 24 Ιουλίου και ώρα 6:30, ο Αντώνης Σρόιτερ και η Δήμητρα Αιγινίτη έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Ημεροβίγλι με τους μουσικούς να τους συνοδεύουν. Σύμφωνα με το δελτίο του Star, όμως, αυτός ο γάμος παρέμεινε ευτυχισμένος μόνο για λίγους μήνες καθώς το διάσημο ζευγάρι οδεύει στο διαζύγιο.

Οι πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού δεν είναι επίσημα επιβεβαιωμένες αλλά το ρεπορτάζ μιλάει για βαθιά κρίση στον γάμο του ζευγαριού. Με δεδομένο ότι το ρεπορτάζ του Star ισχύει, αυτός δεν είναι ο πρώτος χωρισμός για την Δήμητρα Αιγινίτη και τον Αντώνη Σρόιτερ αφού στις αρχές του 2009 είχαν πάλι ζήσει χωριστά αλλά για πολύ μικρό διάστημα. Αμέσως μετά από εκείνη την επανασύνδεσή τους ήρθε και η πρόταση γάμου του Αντώνη Σρόιτερ στην οποία ανταποκρίθηκε η Δήμητρα.

Η Δήμητρα Αιγινίτη μιλώντας στο People για τον σύζυγό της, Αντώνη Σρόιτερ είχε δηλώσει: «Όλα αυτά που κάνουμε ο ένας για τον άλλον είναι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αλλά σίγουρα δεν ξεχνάω να πω στον Αντώνη ότι τον αγαπάω».


Yupi.gr

Σχόλια