Η ανεργία τον έσπρωξε στην αυτοκτονία


Η τρίτη απόπειρα ήταν η μοιραία για τον 52χρονο οικοδόμο που έβαλε τέλος στην ζωή του με μια αυτοσχέδια αγχόνη που έστησε σε γέφυρα της παλιάς εθνικής οδού Πατρών– Κορίνθου, στο ύψος του κόμβου της Ακράτας. Ο άτυχος άνδρας ήταν απελπισμένος, εξ αιτίας της ανεργίας και της ανέχειας που του προκαλούσε η οικονομική κρίση.

«Δεν φταίει κανένας, μα κανένας. Μόνος μου αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Δεν αντέχω την αναδουλειά, δεν μπορώ άλλο. Γι αυτό και θέλω να με συγχωρέσετε αδέλφια, ξαδέλφια, ανίψια φίλοι... μάνα. Σας χαιρετώ με αγάπη. Δεν θέλω να με κλάψετε θέλω να γελάτε»… Με αυτά τα λόγια, γραμμένα σε ένα χαρτί που βρέθηκε στην τσέπη του, αποχαιρέτισε για πάντα τους αγαπημένους του ο τραγικός αυτόχειρας.

Σύμφωνα με όσους τον γνώριζαν, ήταν άνθρωπος μοναχικός, που είχε μείνει ανύπανδρος και τελευταία ήταν μονίμως προβληματισμένος. Τα μεροκάματα που έκανε σε οικοδομές όλο και λιγόστευαν κι αυτό τον είχε επηρεάσει ψυχολογικά με αποτέλεσμα το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχει κάνει άλλες δύο φορές απόπειρα αυτοκτονίας. Η τελευταία ήταν επιτυχημένη και η σορός του βρέθηκε από έναν διερχόμενο οδηγό που εισοποίησε την Αστυνομία.

http://www.protothema.gr

Σχόλια