Καυτά φιλιά για Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη στο αεροδρόμιο


Η Ζέτα Μακρυπούλια χθες το μεσημέρι συνόδευσε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο αεροδρόμιο, με το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, τον άφησε ενώ τον φίλησε με πάθος στο στόμα και μετά η ίδια επέστρεψε στην ερωτική τους φωλιά, στη Γλυφάδα. Τι έκανε όμως πριν η Ζέτα;

Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή…! Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου και έκανε μεγάλες δηλώσεις…! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν το no1 σε ερωτήσεις και το… ανύπαρκτο νούμερο σε απαντήσεις αφού η Ζέτα το μόνο που έκανε όταν το θέμα πήγαινε στον έρωτά της, ήταν να δείχνει τη δυσαρέσκειά της… πάντα χαμογελώντας και να πειράζει τα μαλλιά της, ως ένδειξη αμηχανίας!

Κάποια στιγμή, την ώρα που γυρνούσαν από break, η κάμερα έπιασε την ηθοποιό – παρουσιάστρια, να ασχολείται με το κινητό της. Ο Γιώργος Καραμέρος, πήγε να το «σώσει» λέγοντας: «Εντάξει παιδιά, ένα μήνυμα έστειλαν στη Ζέτα και η κοπέλα ήθελε να το δει». Τότε η ηθοποιός, σήκωσε το ανάστημά της και είπε: «Εμένα δε μου αρέσει να λέω ψέματα… μίλαγα στο τηλέφωνο και έδινα οδηγίες για το πώς να έρθουν να με πάρουν» Φυσικά, δεν αποκάλυψε ποιος θα έρθει να την πάρει και που θα πάει μετά…!

Το gossip-tv, όμως, την ανακάλυψε! Η Ζέτα τηλεφωνούσε στον οδηγό του αγαπημένου της, (αυτοκίνητο που οδηγεί συχνά και η ίδια), ο οποίος πήγε στα στούντιο του ΑΝΤ1 με ένα smart, για να την πάρει και να την πάει στον… Μιχάλη της. Λίγο αργότερα, βγήκαν Ζέτα και Μιχάλης, από το σπίτι που μένουν στη Γλυφάδα, με μια βαλίτσα στο χέρι, λέμε μια γιατί αποσκευές είχε μόνο ο τραγουδιστής, μπήκαν σε ένα άλλο μεγαλύτερο αυτοκίνητο του τραγουδιστή και έφυγαν με κατεύθυνση το αεροδρόμιο.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, πετούσε για Κύπρο, όπου κάνει δυο φορές την εβδομάδα εμφανίσεις, σε γνωστό μαγαζί της πατρίδας του και η παρουσιάστρια, ήθελε να τον πάει η ίδια στο αεροδρόμιο για να τον αποχαιρετήσει. Κατέβηκε λοιπόν η ερωτευμένη Ζέτα, από το αυτοκίνητο τον φίλησε στο στόμα, χωρίς να σκεφτεί πως κάποιος μπορεί να ήταν εκεί και να απαθανάτιζε το τρυφερό ενσταντανέ και στη συνέχεια επέστεψε με το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, στο σπίτι που μένουν μαζί, στη Γλυφάδα.


http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια