Από το «Νησί» στην κατάθλιψη.



Χρόνια ζει στην Ελούντα ο Γερμανός Μάρτιν Σράντερ και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Μετά την εμφάνισή του στην πολυσυζητημένη σειρά το «Νησί» όλα άλλαξαν.
Ο Μάρτιν Σράντερ μίλησε στην Espresso αποκαλύπτοντας πώς άλλαξε η ζωή του μετά τη συμμετοχή του στη σειρά. «Υποδύθηκα τον Γερμανό στρατιώτη που έρχεται ως κατακτητής στην Κρήτη. Σε μια περιπολία ανακαλύψαμε ότι το έσκασε από τη Σπιναλόγκα ένας χανσενικός και προσπαθούσε να ξεφύγει μέσω θαλάσσης. Εγώ βάζω στοίχημα ένα πακέτο τσιγάρα με τον αξιωματικό ότι θα τον σκοτώσω με τρεις σφαίρες. Ο φυγάς έπεσε από την τρίτη σφαίρα. Από τη στιγμή που προβλήθηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο έγινε η ζωή μου κόλαση. Το τι λόγια ακούω δεν μπορώ να σας περιγράψω. Δεν άντεξα και έπεσα σε κατάθλιψη και κατέφυγα σε ελαφρά ηρεμιστικά για να βρω τη γαλήνη μου».
Ο Γερμανός Μάρτιν Σράντερ ήταν τόσο καλός στο ρόλο του, που κατόρθωσε να ταυτιστεί με τον Γερμανό κατακτητή που δεν δίστασε για ένα πακέτο τσιγάρα να του πάρει τη ζωή. Αυτό προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία της Κρήτης, όμως τα συναισθήματα του ίδιου δεν άλλαξαν για το νησί. «Δεν σκέφτομαι να εγκαταλείψω την Κρήτη. Μπόρα είναι και θα περάσει.Με τον καιρό θα καταλάβουν» υποστήριξε.

Σχόλια

  1. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΠΡΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ? ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....