Θα σωθεί ή η ζωή της ή το αγέννητο παιδί της!


Την ζωή της κόρης τους ή του αγέννητου εγγονιού τους θα πρέπει να διαλέξουν οι γονείς της 25χρονης Fallon Devaney, η οποία προσβλήθηκε από την γρίπη των χοίρων κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Η Fallon είναι μητέρα 4 παιδιών και βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της κύησης. Οι γιατροί της προκάλεσαν τεχνητό κώμα προκειμένου να προσπαθήσουν να σώσουν τη ζωή εκείνης και του αγέννητου παιδιού της.

Η κατάσταση όμως της 25χρονης χειροτέρεψε από τη στιγμή που η γρίπη εξελίχθηκε σε πνευμονία. Από εκείνη τη στιγμή, οι γιατροί ενημέρωσαν τους συγγενείς ότι ίσως χρειαστεί να πάρουν την πιο τραγική απόφαση της ζωής τους.

«Μου είπε ο γιατρός ότι η Fallon, το αγέννητο μωρό ή και οι δυο μπορεί να πεθάνουν» λέει η 46χρονη μητέρα της Fallon συντετριμμένη. «Δυστυχώς έρχεται η στιγμή που όλοι φοβόμασταν. Το μωρό της “κλέβει” τη δύναμη».

Τα Χριστούγεννα έχουν βγει από το φετινό κατάλογο των γιορτών για την οικογένεια της 25χρονης κοπέλας. Σύμφωνα με την μητέρα της, βρίσκεται στην 21 εβδομάδα την κύησης και κανονικά το παιδί ήταν προγραμματισμένο να γεννηθεί στις 28 Απριλίου.

Τώρα, οι γιατροί έχουν ενημερώσει τους συγγενείς ότι θα πρέπει να περιμένουν μια-δυο μέρες μέχρι να σιγουρευτούν για την υγεία της Fallon, και έπειτα θα αποφασίσουν για το πώς θα κινηθούν.

Μέσα στους περασμένους τρεις μήνες 14 θάνατοι έχουν σημειωθεί από την γρίπη των χοίρων στην Αμερική σύμφωνα με τον Οργανισμό Προστασίας Υγείας. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι έγκυες είναι πιθανότερο να παρουσιάσουν επιπλοκές από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

http://www.protothema.gr

Σχόλια