Ποιο «Dancing with the Stars»; Το «Strip Dance»!


Στην Αργεντινή, το «Dancing with the Stars» είναι απλώς... οδοντόκρεμα. «Θερμόαιμοι», ως γνήσιοι Λατίνοι, οι «γκάουτσος» βάζουν τα... γυαλιά στους θεωρούμενους πιο «καυτούς» Βραζιλιάνους, καθώς το διάσημο μουσικοχορευτικό σόου -το οποίο είδαμε την περσινή και αναμένεται να δούμε και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και στη χώρα μας- έχει προ πολλού «ξεφύγει» από τον «light» διαγωνιστικό χαρακτήρα του, προχωρώντας όχι ένα, αλλά πολλά βήματα παραπέρα.



Η συμμετοχή γνωστών μοντέλων-σταρ από την Αργεντινή (ενδεικτικά και μόνο αναφέρουμε τις Sofia Zamolo, Silvina Escudero, Emilia Attias, Paula Chaves) στο πλευρό καλογυμνασμένων παρτενέρ ανεβάζει το «θερμόμετρο» στα ύψη, καθώς οι καλλονές (και λίγα λέμε...) που συμμετέχουν στο σόου δεν διστάζουν να απαλλάσσονται από τα... περιττά ρούχα τους σε κάθε ευκαιρία, μένοντας εκτεθειμένες στα μάτια του κοινού και των τηλεθεατών με τα... απολύτως απαραίτητα.




Το παραπάνω κείμενο, φυσικά, δεν έχει την παραμικρή αξία μπροστά στη δύναμη των εικόνων που ακολουθούν... Αποτελεί μια μικρή μόνο «πρόγευση», του τι πρόκειται να ακολουθήσει... Όσοι πιστοί, λοιπόν, προσέλθετε, με την επισήμανση-προειδοποίηση ότι θα χρειαστείτε αρκετά υπογλώσσια...

















Σχόλια