28 Δεκ 2010

Ταινία η ζωή της Lindsay Lohan!


Lindsay Lohan «μυρίζει» η νέα δουλειά του σκηνοθέτη Charles Castillo ο οποίος πολύ σύντομα θα γυρίσει μια ταινία για τη ζωή μιας κακομαθημένης, νεαρής σταρ, η οποία μπαινοβγαίνει στην αποτοξίνωση, έχει προβλήματα με την δικαιοσύνη και «βασανίζεται» από άχρηστους ατζέντηδες και επιθετικούς παπαράτσι!

Το πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Dogs In Pocketbooks» θα έχει το όμορφο μοντέλο και πλούσια κληρονόμος από την Βρετανία, Lydia Hearst, η οποία μοιάζει πάρα πολύ στη Lindsay!

Στην ταινία θα παίζει επίσης η Joan Collins, η οποία θα υποδυθεί μια διάσημη ατζέντισα η οποία πασχίζει να βρει δουλεία στην «Lindsay», η οποία έχει καταστρέψει την καριέρα της με την άστατη ζωή της.

Όπως μάλιστα είπε ο σκηνοθέτης, πέρασε ατελείωτες ώρες για να βρει την κατάλληλη ηθοποιό που θα υποδυόταν την Lindsay και τελικά την ανακάλυψε στο πρόσωπο της 26χρονης Lydia Hearst, κόρη της διάσημης κληρονόμου Patricia Hearst.

Ο Castillo ότι ακόμη ότι με την νέα του ταινία δεν έχει σκοπό να θίξει την Lohan, την καριέρα της οποίας είδε, με μεγάλη του λύπη, να κατρακυλά τα τελευταία χρόνια.

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....