Το "Sex and the city" μπορεί να βλάψει σοβαρά την... υγεία!


"Οι γυναίκες που αντιγράφουν τον τρόπο ζωής των ηρωίδων του Sex & the City, κινδυνεύουν μακροπρόθεσμα από προβλήματα υγείας. Τα party animals μπορεί να αποκτήσουν προβλήματα στα αφτιά και τη φωνή, στις αρθρώσεις και τους τένοντες", υποστηρίζει ο βρετανός επιστήμονας Ρότζερ Χέντερσον!

Αν σε αυτά προσθέσουμε το γεγονός ότι αυξάνεται ο αριθμός των νέων γυναικών που εμφανίζει προβλήματα στο ήπαρ και εκείνων που έχουν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα -που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε ανικανότητα- τότε ο κίνδυνος γίνεται ακόμη μεγαλύτερος!

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι όσες προσπαθήσουν να αντιγράψουν τις συνήθειες των ηρωίδων του σίριαλ, μόνο κακό θα κάνουν στην υγεία τους.

Και εξηγούν ότι η συχνή κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, επιβαρύνει τη λειτουργία του ήπατος, ενώ η δυνατή μουσική των clubs μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην ακοή ή ακόμα και τις φωνητικές χορδές μας.

Επιπλέον η κατανάλωση αλκοόλ προκαλεί και κάμψη των αναστολών, με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες να οδηγούνται σε one-night stands αρα να κινδυνεύουν να μολυνθούν από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Και η λίστα με τους κινδύνους, συνεχίζεται αφού η κατανάλωση junk food έπειτα από ξενύχτι μπορεί μακροπρόθεσμα να οδηγήσει σε καρδιακά προβλήματα, ενώ οι συνήθειες των άτακτων κοριτσιών της δημοφιλούς σειράς μπορεί να βλάψουν και την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών!

Τα τσιγάρα, τα ποτά και οι λοιπές καταχρήσεις καταστρέφουν την επιδερμίδα, η μόδα των extensions απειλεί τα μαλλιά με αδυνάτισμα της τρίχας ή και τριχόπτωση, ενώ οι ψηλοτάκουνες γόβες- φετίχ της γυναικοπαρέας προκαλούν σημαντικά προβλήματα στις αρθρώσεις των ποδιών και αυξάνουν τον κίνδυνο ατυχημάτων από πτώση.

Ηθικό δίδαγμα: άλλο η μικρή και η μεγάλη οθόνη, άλλο η ζωή! Γενικώς...

pyles.tv

Σχόλια

  1. Το ότι το Sex and the City κατατάσεται στις σειρές επιστημονικής φαντασίας αυτό είναι γνωστό.............!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....