Στον Άρειο Πάγο το ''στιγμιαίο λάθος'' του Πασχάλη


Στον Άρειο Πάγο έφτασε σήμερα το θέμα του Πασχάλη και του μικρού αγοριού της πανεπιστημιακού Ουρανίας Τουτουντζή, που διεκδικεί από τoν τραγουδιστή την πατρότητα. Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης υπέβαλλε σήμερα αίτηση αναίρεσης εναντίον της απόφασης του Εφετείου, που του αναγνώρισε, βάσει του πρώτου DNA, την πατρότητα. Όπως είπε στο newsbomb.gr ο δικηγόρος του Πασχάλη, Δημήτρης Αβαρκιώτης: «Αναμένουμε έκδοση απόφασης σε περίπου 2 μήνες. Ο κ. Αρβανιτίδης με την σημερινή αίτηση, ζητά να ακυρωθεί η απόφαση του Εφετείου, με απώτερο σκοπό να επαναληφθεί ο έλεγχος DNA. Αν δεν γίνει δεκτή η αίτησή μας, θα αναγνωριστεί και πάλι η πατρότητα στο τέκνο με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο κ. Αρβανιτίδης, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του Αρείου Πάγου αισιοδοξεί και πιστεύει βάσιμα πως θα είναι ευνοϊκή για τον ίδιο».
Ο τραγουδιστής, μιλώντας στο newsbomb.gr είπε: «Η εμμονή και η επιμονή μου είναι αυτή. Θέλω μια επανάληψη και μια δεύτερη ταυτοποίηση. Θέλω να είμαι 100% σίγουρος ότι αυτό το παιδί μου ανήκει».
Σε περίπτωση που δεν δικαιωθείτε ούτε αυτή τη φορά;
«Θα σεβαστούμε τους νόμους και ό,τι λέει ο νόμος θα το ακολουθήσουμε. Άλλωστε γι΄ αυτό χρησιμοποιούμε τους νόμους για να είμαστε απόλυτα σίγουροι και να τους σεβόμαστε. Αλλά επειδή πάντα είχα μια αμφιβολία και τη διατηρώ, ζητώ από το δικαστήριο να μου δώσει αυτή τη δεύτερη ευκαιρία. Δεν μπορώ να ζήσω σε όλη μου τη ζωή με μια αμφιβολία. Είναι κάτι που μπορεί να γίνει πανεύκολα και κυρίως ανώδυνα».
Η μητέρα του παιδιού, Ουρανία Τουτουντζή σε μια από τις σπάνιες δηλώσεις της, είπε στο newsbomb.gr ότι αναμένει την απόφαση του δικαστηριού την οποία και θα σεβαστεί. Ερωτηθείσα εάν θα προσέλθει για δεύτερο τεστ πατρότητας σε περίπτωση που ο Άρειος Πάγος δικαιώσει την πλευρά του Πασχάλη, απάντησε θετικά λέγοντας πως εκείνη δεν έχει καμία αμφιβολία και άρα δεν έχει τέτοια προβλήματα.


newsbomb.gr

Σχόλια