31 Ιαν 2011

Νέα επιδείνωση του καιρού


Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού με τσουχτερό κρύο, βροχές, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους να επικρατούν σε όλη τη χώρα. Προβλήματα από την κακοκαιρία σε αρκετές περιοχές.

Για σήμερα, προβλέπονται βροχές και χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση έως και 9 μποφόρ και η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε πτώση.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις περισσότερες περιοχές, με εξαίρεση την πορθμειακή γραμμή Ρίο-Αντίρριο και τα δρομολόγια των πλοίων από Άγιο Κωνσταντίνο για Σποράδες. Από το Λαύριο δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του πλοίου «Αλκυόνη» για Ψαρά - Μεστά και του «Μακεδών» για Τζιά.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και αύριο με βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και θα πνέουν με ένταση έως 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

Τσουχτερό θα είναι το κρύο και την ερχόμενη εβδομάδα με χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές και χιόνια. Οι άνεμοι που θα πνέουν στα πελάγη δεν θα ξεπεράσουν τα 7 μποφόρ.

Προβλήματα ωστόσο προκάλεσε η κακοκαιρία σε αρκετές περιοχές. Στη Ρόδο, λόγω των βροχοπτώσεων, πλημμύρισαν σπίτια, παρασύρθηκαν αυτοκίνητα και σημειώθηκαν κατολισθήσεις.

Τα προβλήματα είναι πολύ έντονα από την περιοχή Αφάντου μέχρι τα Λάερμα.

http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....