Καραμέρος- Χαριτάτος Κόβεται η εκπομπή τους;


Πέρσι ήταν οι νικητές της σεζόν αλλά φέτος τα πράγματα αποδείχτηκαν δύσκολα για το πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος καλούνται να αντιμετωπίσουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την εκπομπή τους να κόβεται άμεσα- για την ακρίβεια οι τελευταίες φήμες που κυκλοφόρσαν χτες στα δημοσιογραφικά γραφεία έλεγαν ότι το "10 με 1 μαζί" διανύει την τελευταία εβδομάδα προβολής του αφού η δίοικηση του σταθμού είναι απογοητευμένη με τις επιδόσεις στους πίνακες της AGB.

Σε επικοινωνία που είχε όμως το Yupi με το γραφείο Τύπου του σταθμού, η διάψευση ήταν κατηγορηματική. Το δίδυμο Καραμέρου- Χαριτάτου συνεχίζει κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν και ποτέ δεν τέθηκε θέμα διακοπής της εκπομπής. Αντίθετα, αυτό που έχει αποφασιστεί είναι να προστεθούν νέες ενότητες και να τροποποιηθεί η θεματαλογία ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο ελκυστικό για το κοινό.

Αυτό πάντως που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς είναι ότι τον τελευταίο καιρό υπήρξε εκνευρισμός και έντονος προβληματισμός στα παρασκήνια, ενώ οι φήμες που θέλουν τους δύο παρουσιαστές να μην ανταλλάζουν ούτε καλημέρα εκτός πλατό, διαψεύδονται επίσης κατηγορηματικά από το περιβάλλον τους.


yupi.gr

Σχόλια