Εδώ ηθοποιός …στο L.A. σερβιτόρος!


Έριξε μαύρη πέτρα πίσω του, αναζητώντας την τύχη του στο Λος Άντζελες… Ο λόγος για το Χρήστο Βασιλόπουλο, που άφησε την καριέρα του στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αμερική! Μέχρι να το πετύχει όμως, εργάζεται σαν σερβιτόρος και όπως λέει δεν τον ενοχλεί καθόλου!

«Δουλεύω part – time ως σερβιτόρος, απογεύματα, τρεις φορές την εβδομάδα. Έρχονται πολλοί Έλληνες και τους σερβίρω -μετανάστες, τουρίστες- ακόμα και συνάδελφοί μου, όπως ο Αλέξης Γεωργούλης», λέει αφοπλιστικά στο περιοδικό «People» ο Χρήστος, προσθέτοντας πως η δουλειά δεν είναι ντροπή.

«Εδώ είσαι ένας αριθμός σε αναμονή, ξεκινάς από το μηδέν. Το ότι μπορεί να είσαι γνωστός στην Ελλάδα δεν τους λέει κάτι. Οι Αμερικανοί δεν μασάνε από σταριλίκια», ξεκαθαρίζει ο γνωστός ηθοποιός, που τον επόμενο μήνα θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί στην ταινία: «Geocachers».

«Στο L.A. δεν ήρθα για να βγαίνω έξω και να πηγαίνω με γκόμενες. Ήρθα για να δουλέψω και να κάνω αυτό που ονειρεύομαι» και συνεχίζει: «Η Ελλάδα είναι πάντα μια πόρτα ανοιχτή για μένα και η Αμερική ένα ωραίο δημιουργικό διάλλειμα».

Όσο για το γάμο του με την 25χρονη Αντωνία Βεντούρα, θα γίνει το καλοκαίρι! Όχι όμως στο Λος Άντζελες αλλά στην Κεφαλονιά και χωρίς πολύ κόσμο!

http://www.protothema.gr

Σχόλια