Η Lady Gaga… ψώνισε από Έλληνα!


Η Lady Gaga, η Ρόιζιν Μέρφι, η Άγκνες Ντέιν και ο Τζέρεμι Σκοτ είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους πελάτες του Έλληνα επιχειρηματία, Σταύρου Καρέλη.

Ο Σταύρος, γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και αφού σπούδασε στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής, πήγε στην Αγγλία για μεταπτυχιακές σπουδές. Εκεί άνοιξε το fashion concept store Machine-A, ένα μαγαζί στο οποίο φιλοξενούνται συλλογές ρούχων νέων σχεδιαστών.


Η Lady Gaga ψωνίζει συχνά από το κατάστημα του Σταύρου Καρέλη στο Λονδίνο

Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό «Nitro» ο νεαρός επιχειρηματίας, η Lady Gaga αγόρασε από αυτόν αρκετά ρούχα, τα οποία μάλιστα διάλεξε μόνη της. Είπε συγκεκριμένα «Λίγο πριν από τη δεύτερη συναυλία της στο Λονδίνο οι συνεργάτες της μας ανακοίνωσαν ότι την επόμενη μέρα θα ερχόταν στο κατάστημα. Άρχισα να στέλνω e-mail στους σχεδιαστές που πίστευα ότι θα της άρεσαν. Μέχρι το πρωί είχα συγκεντρώσει όλες τις συλλογές τους και είχα γεμίσει το μαγαζί με ρούχα που ταίριαζαν στη σιλουέτα και την αισθητική της»


Φωτογραφία από το εσωτερικό του καταστήματος Machine-A

«Θεωρώ stylish κάποιον που τσαλακώνεται. Μπορεί να φοράει ένα τζιν κι ένα T-shirt και το βλέμμα του να τον κάνει stylish» λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό, εξηγώντας την δική του άποψη για το στιλ.



Η Lady Gaga με ρούχα από το fashion concept store Machine-A


http://www.protothema.gr/

Σχόλια