Νέες στάσεις εργασίας στα μέσα μεταφοράς


Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς αποφάσισαν νέες στάσεις εργασίας.

Την Τετάρτη, 9 του μήνα, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3:30 το μεσημέρι. Η στάση εργασίας θα επαναληφθεί και την Παρασκευή 11 του μήνα.

Τετράωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν την ίδια ημέρα, από τις 11 το πρωί και οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας στο νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες.

Όπως έγινε γνωστό, στη διάρκεια της στάσης εργασίας, οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, μαζί με άλλους συναδέλφους τους από το χώρο των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, θα πάρουν μέρος στη διαδήλωση και την πορεία που διοργανώνουν στο κέντρο της Αθήνας οι γιατροί.

Πεντάωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη και οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ.

Παράλληλα, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου και στάση εργασίας 11 το πρωί με 4 το απόγευμα, την επόμενη ημέρα, προκείμενου να πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, το μετρό και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος ακινητοποιήθηκαν από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ το τραμ δεν λειτούργησε από τις 12:00 έως και τις 16:00.

http://www.protothema.gr

Σχόλια