Χώρισε κιόλας η Τσέλσι Κλίντον;


Μόλις έξι μήνες συμπλήρωσαν παντρεμένοι η κόρη του πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον (Bill Clinton) και ο Μαρκ Μεζβίνσκι (Marc Mezvinsky) και οι φήμες περί χωρισμού τους έχουν οργιάσει.

Ο "καπνός" προέκυψε από την πληροφορία ότι ο 33χρονος οικονομολόγος σύμβουλος επενδύσεων παραιτήθηκε από τη θέση του με σκοπό να περάσει τους επόμενους τρεις μήνες στο πολυτελές χειμερινό θέρετρο Τζάκσον Χόουλ στο Γουαιόμινγκ κάνοντας… σκί!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι πληροφορίες θέλουν τη σύζυγό του Τσέλσι (Chelsea) να μην τον ακολουθεί. "Άρα", υποστηρίζουν πολλοί, "τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;"

Τα νέα για τον τρίμηνο χωρισμό του ζευγαριού προκαλούν μεγάλη εντύπωση, ακόμη και στους πολύ δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι γνωρίζουν καλά ότι αυτό που ήθελε η Τσέλσι πάνω από όλα ήταν να μεγαλώσει την οικογένεια όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ωστόσο, παρόλο που επίσημα, ο εκπρόσωπος της 30χρονης Κλίντον αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα, πηγές φιλικά προσκείμενες προς το ζευγάρι, μεταφέρουν ότι δεν υπάρχει "φωτιά" στον καπνό και η Τσέλσι έχει σκοπό να επισκέπτεται τον σύζυγό της κάθε 15 μέρες περίπου.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 31 Ιουλίου σε μια χλιδάτη τελετή που κόστισε σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια και αντιμετωπίστηκε ως "Ο Αμερικανικός Βασιλικός Γάμος".

Από τον καιρό που παντρεύτηκαν, η Τσέλσι και ο Μαρκ, που γνωρίστηκαν τον καιρό που και οι δύο σπούδαζαν στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ζουν σε διαμέρισμα της 5ης Λεωφόρου που ανήκει στον γαμπρό.

inews.gr

Σχόλια