«Πενήντα-Πενήντα» Πρεμιέρα απέναντι στον Ελληνικό τελικό της Eurovision!

Την ίδια ημέρα με τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον, την Τετάρτη 2 Μαρτίου, το Mega βγάζει από το συρτάρι του τα ολοκαίνουρια επεισόδια του τρίτου κύκλου της αγαπημένης σειράς των τηλεθεατών «Πενήντα-Πενήντα».

Η θρυλική παρέα επιστρέφει στους δέκτες μας και πιάνει θέση στην prime time ζώνη του σταθμού, καθώς θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 21.50, αμέσως μετά την «Ζωή της Άλλης», στην ώρα προβολής του σίριαλ «Κούκλες», οι οποίες μεταφέρονται μια ώρα αργότερα (22.50).

Πώς αρχίζει η ιστορία; Μετά την κατάληψη του τσιπουράδικου και με μια δίκη να εκκρεμεί σε βάρος τους, ο Νικηφόρος (Πέτρος Φιλιππίδης), ο Μίμης (Παύλος Χαϊκάλης) και ο Παύλος (Σάκης Μπουλάς) περνούν δύσκολες μέρες κάτω απ’ την αυστηρή επίβλεψη των συζύγων τους.

Η Ελισάβετ (Άβα Γαλανοπούλου), η Ξανθίππη (Μαρία Ανδρούτσου), η Ειρήνη (Βάνα Ραμπότα) και η Μαρία (Νικολέττα Καρρά) είναι αποφασισμένες να τους κόψουν μια και καλή τη φόρα. Αλλά μάταια…

Ωστόσο, οι τρεις φίλοι ορκίζονται να αποτινάξουν το ζυγό και να ορμήσουν προς την ελευθερία. Έτσι αποφασίζουν να τολμήσουν αυτό που χρόνια επιθυμούν: Να ζήσουν από κοντά τη Γιορτή του Τσίπουρου στον Τίρναβο και να ξεσαλώσουν παρέα με αλλοδαπές οινοποιούς.

yupi.gr

Σχόλια