Γιατί ξέσπασε σε λυγμούς η JLO?

Μπροστά στην κάμερα του «American Idol» ξέσπασε η Τζένιφερ Λόπεζ όταν αναγκάστηκε να απορρίψει και να «στείλει» στο σπίτι του ένα διαγωνιζόμενο που δεν κατάφερε να περάσει στον επόμενο γύρο.

Η 42χρονη ποπ σταρ, που έχει εκδηλώσει ξανά τη συγκίνησή της από τις οντισιόν ακόμη, αυτή τη φορά έχασε τον έλεγχο, καθώς έπρεπε να αποκλείσει έναν από τους αγαπημένους της διαγωνιζόμενους.

Για την Τζένιφερ Λόπεζ ήταν δύσκολο να έρθει αντιμέτωπη με την πραγματικότητα και να δώσει τέλος στις ελπίδες του Κρις Μεντίνα. Ο Μεντίνα κέρδισε την καρδιά της, συγκίνησε και το κοινό με την τραγική ιστορία της αρραβωνιαστικιάς του, Τζουλιάνα, η οποία υπέστη σοβαρή ζημιά στον εγκέφαλο ύστερα από ένα αυτοκινητικό ατύχημα λίγο πριν από το γάμο τους το 2009. Τώρα, η κοπέλα είναι καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα και ο Μεντίνα παραμένει αφοσιωμένος σε εκείνη, όπως και η μητέρα της.

Η Λόπεζ και οι υπόλοιποι κριτές είχαν μόνο 24 θέσεις και οι διαγωνιζόμενοι ήταν 63 στον αριθμό. «Δεν θέλω να το κάνω άλλο αυτό» είπε η ίδια ενώ την παρηγορούσαν ο Στίβεν Τάιλερ και ο Ράντι Τζάκσον. «Ειλικρινά, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, ήταν ευλογία για μένα», είπε στον Μεντίνα. Μόλις εκείνος αποχώρησε η Τζένιφερ, είπε: «Αισθάνομαι πως δεν του το είπα σωστά. Αισθάνομαι τόσο άσχημα. Δεν μπορώ».

yupi.gr

Σχόλια