« Δεν άρεσε το reality της Βίσση στους Γερμανούς»!

Ακούγαμε ότι θα ήταν ένα από τα προγράμματα που αναμένονταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Και η αλήθεια είναι ότι ο ALPHA είχε δει με ενδιαφέρον το «Anna Vissi Όσο έχω φωνή» που «παρακολουθεί» τη ζωή της Άννας Βίσση. Παρ’ όλα αυτά όμως, το κανάλι της Κάντζας έβαλε στον… πάγο το «ντοκιμαντέρ», δηλαδή το ριάλιτι με τη ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη του ALPHA συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο από το ριάλιτι. Αφού είδαν κατέληξαν ότι είναι πολύ καλό αλλά πρέπει να… μονταριστεί, εννοώντας ότι το επεισόδιο δεν ήταν αυτό που περίμεναν.
Προφανώς οι επαγγελματίες Γερμανοί δεν θέλουν να ποντάρουν στην Άννα Βίσση και ότι από μόνη της έχει ενδιαφέρον ως τηλεοπτικό προϊόν, αλλά θέλουν ένα ριάλιτι σε όλο του το μεγαλείο με την «απόλυτη»-να βγαίνει πιο… τσαλακωμένη. Η πρεμιέρα της εκπομπής αναβάλλεται… μέχρι νεωτέρας, αν κι ήταν προγραμματισμένη να βγει στις 16 Μαρτίου.
Γι’ αυτό το λόγο ακυρώθηκε και προγραμματισμένη συνέντευξη που ήταν να δώσει η Άννα Βίσση στην Ελένη Μενεγάκη. Η ακύρωση μάλιστα αποφασίστηκε από υψηλά στελέχη του καναλιού που ενημέρωσαν τις δύο πλευρές, Ελένη και Άννα, πως πρέπει να περιμένουν μέχρι να τα πουν on camera.
toblogtonkirion

Σχόλια