Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Έτοιμη για το "Sex and the City 3"!

Την ετοιμότητά της να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ιστορία του «Sex and the City» εκδήλωσε η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο σε συνέντευξή της στους «Los Angels Times», αποκαλύπτοντας έμμεσα τη γνώμη της για κάποιες συναδέλφους της.

Παρά τις άσχημες κριτικές που δέχτηκε το «Sex and the City 2» σε παγκόσμιο επίπεδο, τα νούμερα του box office δικαίωσαν τους δημιουργούς της καλλιεργώντας ταυτόχρονα την προσδοκία μιας τρίτης κατά σειρά ταινίας.

Η 45χρονη πρωταγωνίστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το ενδεχόμενο αυτό: «Είτε τώρα είτε σε πέντε χρόνια θα έκανα σίγουρα μια τρίτη ταινία, γιατί εμπιστεύομαι απόλυτα τον παραγωγό μας και πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα σενάριο, υπάρχουν κι άλλες ιστορίες που δεν έχουμε παρουσιάσει».

Όσο για την έντονη φημολογία που αναπτύσσεται τον τελευταίο καιρό και θέλει αντί για μια τρίτη συνέχεια της ταινίας, τη δημιουργία prequel –στο οποίο μάλιστα αναφέρεται ότι το ρόλο της Κάρι Μπράντσο θα υποδυθεί η Μπλέικ Λάιβλι ή η Μάλι Σάιρους-, η φανατική Νεοϋορκέζα δεν δίστασε να αφήσει αιχμές ειρωνείας με το δικό της, προσωπικό στιλ: «Απόρησα πραγματικά μόλις άκουσα τα νέα για το prequel. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες που μπορούν να πουν οι σημερινές εικοσάχρονες. Δεν ζηλεύω σε καμία περίπτωση τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται να το κάνουν αυτό. Καθημερινά μάς αποδεικνύουν ότι έχουν πολύ ενδιαφέρον. Ακόμα και ο ναρκισσισμός τους έχει ενδιαφέρον, ακόμα και η αδράνειά τους έχει ενδιαφέρον, ακόμα και ο τονισμός των λέξεων όταν μιλούν, έχει ενδιαφέρον» υπογράμμισε η ηθοποιός.

yupi.gr

Σχόλια