«Wanted» για... καυτό γυμνό η Τζολί!


Η ολόγυμνη σκηνή της Αντζελίνα Τζολί, που δεν αφήνει τίποτα στη... φαντασία, κλέβει την παράσταση στην καταιγιστική περιπέτεια «Wanted», που έρχεται αυτήν την Κυριακή στο Πρώτο Θέμα!

Πρόκειται για την ταινία που σκηνοθέτησε το 2008 ο Ρωσο-κοζάκος σκηνοθέτης Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ και στην οποία πρωταγωνιστούν, εκτός από την... αφόρητα σέξι Αντζελίνα, ο ανερχόμενος Τζέιμς ΜακΑβόι και ο βετεράνος Μόργκαν Φρίμαν.

Και μπορεί τα ειδικά εφέ τύπου «Matrix» και η σκηνοθεσία σε ρυθμούς... πολυβόλου να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του φιλμ, ωστόσο είναι ακριβώς αυτή η γυμνή σκηνή της Αμερικανίδας σταρ, που έκανε το «Wanted» αξέχαστο. Η αντίδραση άλλωστε, του συμπρωταγωνιστή της στην ταινία και... τυχερού στη συγκεκριμένη σκηνή, Τζέιμς ΜακΑβόι, τα λέει όλα...

Στην ταινία, ο Ουέσλεϊ Γκίμπσον (Τζέιμς ΜακΑβόι) είναι ένας συνηθισμένος νέος, που... βαριέται τη ζωή του. Το αφεντικό του τον υποτιμά διαρκώς, η φιλενάδα του δεν τον υπολογίζει καθόλου, στον ελεύθερο χρόνο του δεν κάνει... τίποτα και γενικά ζει μια προβλέψιμη ζωή.

Όλα αλλάζουν, όμως, όταν γνωρίζει τη σέξι Φοξ (Αντζελίνα Τζολί), η οποία του αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του (ο οποίος τον είχε εγκαταλείψει εδώ και χρόνια) δολοφονήθηκε.

Προσφέρεται μάλιστα να τον εκπαιδεύσει η ίδια -για λογαριασμό της «Αδελφότητας», μιας οργάνωσης δολοφόνων, με ηγέτη την αινιγματική φιγούρα του Σλόαν (Μόργκαν Φρίμαν), μέλος της οποίας ήταν και ο πατέρας του-, προκειμένου να μπορέσει να εκδικηθεί το θάνατό του.

Σύντομα, μέσα από μια άκρως επίπονη και εντατική εκπαίδευση, ο Ουέσλεϊ θα μετατραπεί σε επαγγελματία δολοφόνο και θα δει τη ζωή του να αλλάζει δραματικά, ενώ θ' ανακαλύψει και ότι η «Αδελφότητα» δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται...

Η ταινία αποτέλεσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία και προτάθηκε για δύο Όσκαρ (Ήχου και Ηχητικού Μοντάζ).

Δείτε τη διάσημη γυμνή σκηνή της Τζολί εδώ:







http://www.protothema.gr

Σχόλια