Οι σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Γενικό προφίλ
Μια μέρα με τη Σελήνη να την ...πιεις στο ποτήρι, αφού συγκριτικά βρίσκεται πολύ κοντά στη Γη και θα έχουμε τη μεγαλύτερη Πανσέληνο των τελευταίων 18 χρόνων. Αστρολογικά πάντως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς) αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα.


Κριός
Με τη Σελήνη στον 6ο ηλιακό οίκο, η διεκπεραίωση εργασιών δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Από το βράδυ και μετά με τη Σελήνη στο Ζυγό, θα αναζητήσετε τη χρυσή τομή ανάμεσα στη διασκέδαση και την αισθηματική ζωή. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ενισχύει την κοινωνική σας ζωή και ενθαρρύνει ανατρεπτικές κινήσεις για χάρη του έρωτα.




Ταύρος
Ρομαντικοί και δημιουργικοί από τη φύση σας, σήμερα έχετε ανάγκη να αλλάξετε τη διάθεσή σας και να ζήσετε όμορφες αισθηματικές στιγμές. Ο Άρης στους Ιχθείς ευνοεί ερωτικές εξομολογήσεις και συναισθηματικές συζητήσεις που θα μετατρέψουν το πεδίο μάχης σε πεδίο αγάπης. Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει την δυνατότητα να ...λάμψετε!

Δίδυμοι
Με τον Άρη στους Ιχθείς έχετε βαλθεί να βρείτε τι κάνετε λάθος και γιατί κάποια πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε. Κλείστε τις μαύρες σκέψεις σε ένα κουτί και ζήστε δυνατά τη ζωή. Με την Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου οι φίλοι είναι δίπλα σας και αναζητούν τη συντροφιά σας. Έξοδοι και συναντήσεις κατά τις βραδινές ώρες θα σας χαροποιήσουν.


Καρκίνος
Είστε ερωτευμένοι και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σας. Το μόνο που ζητάτε είναι να είστε με το ταίρι σας και η αγάπη σας να μείνει άσβεστη στο χρόνο. Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας ευνοεί μετακινήσεις, συναντήσεις και προετοιμασίες για εξόδους και 2ήμερα ταξιδάκια.

Λέων
Με τη Σελήνη στο 2ο οίκο σας το βάρος των προσπαθειών πέφτει στα οικονομικά, όπου το ζητούμενο είναι ένας ισορροπημένος ισολογισμός. Παρά τις όποιες αναταράξεις μπορείτε να τα καταφέρετε, αν δεν καταληφθείτε από κάποιο είδος ...πανικού. Στα αισθηματικά με την βοήθεια της Αφροδίτης, αλλάζετε τα δεδομένα της σχέσης προς το καλύτερο.. Η Σελήνη από αργά το βράδυ στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού συμβάλλει στο να ξεφύγετε από τη ρουτίνα.

Παρθένος
Εσείς τα δίνετε όλα και οι άλλοι θέλουν παραπάνω. Στην αναμέτρηση στην οποία σας βάζει ο Άρης στους Ιχθείς μπορείτε να αντεπεξέλθετε με άνεση αν βάλετε όρια και δεν δεχτείτε να πάρετε για ακόμη μια φορά το ρόλο του αφανούς ήρωα. Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σπρώχνει να πετύχετε προσωπικούς στόχους και επιθυμίες, κάτι όμως που ενδέχεται να έχει κόστος.

Ζυγός
Είστε ...θησαυρός για το έτερον σας ήμισυ και με την Αφροδίτη στον Υδροχόο έχετε κάθε λόγο να αισιοδοξείτε για την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο η Πανσέληνος φαίνεται να επηρεάζει τη διάθεση σας, χωρίς να υπάρχει απαραίτητα κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Μετά τις 22:00 η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας κι εσείς στο προσκήνιο. Ανασκουμπωθείτε κι ετοιμαστείτε να απολαύσετε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ...νύχτα.

Σκορπιός
Σήμερα όλη μέρα χαζεύετε μηνύματα στο κινητό και στο email box περιμένοντας το ταίρι σας να έρθει να σας πάρει. Όσο θέατρο και αν παίζετε για να δείξετε ψύχραιμοι και προσγειωμένοι, η αλήθεια είναι πως ο έρωτας σας έχει πάρει τα μυαλά. Με την Πανσέληνο να σας επηρεάζει συναισθηματικά και νοητικά είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε τα όρια για ακόμη μια φορά.


Τοξότης
Διχασμένοι και αναστατωμένοι, δεν ξέρετε αν θέλετε να λυτρωθείτε από τις αναμνήσεις του παρελθόντος καθώς υπάρχουν στιγμές που μόνο για αυτές ζείτε. Βγάλτε από το μυαλό σας ό, τι σας πονά και αλλάξτε το χάρτη της ζωής σας. Με τον Ουρανό και το Δία στον Κριό βρίσκετε τον τρόπο εκεί που δεν το περιμένετε για να φέρετε μεγάλες και ευχάριστες αλλαγές.


Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί ώστε το ταμείο να ...μην μείνει μείον αλλά και να νοιώσετε γενικότερα αυτάρκεις.. Παράλληλα, με την Πανσέληνο στον άξονα της επικοινωνίας, η καθημερινότητα σας αναμένεται εξαιρετικά δραστήρια με πλούσιες εναλλαγές. Από το βράδυ αποκτούν προτεραιότητα οι δημόσιες σχέσεις και καλείστε να κερδίσετε τους άλλους κτυπώντας μια στο καρφί και μια στο πέταλο.

Υδροχόος
Μόνο μπροστά κοιτάτε και κάνετε ό, τι θέλετε σε θέματα αισθηματικά και προσωπικά. Η παρουσία του Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο σας παρασύρει σε αγορές και έξοδα που μπορούν να βάλουν φρένο στις προτεραιότητες σας. Το βράδυ με την Σελήνη στον Ζυγό, τα πράγματα πάνε πιο πρίμα και αυτό που θέλετε, θα το καταφέρετε με μια συγκριτικά μικρή προσπάθεια.

Ιχθύς
Η Πανσέληνος σας αναστατώνει και οι σχέσεις σας γίνονται ...κουλουβάχατα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας ωθεί να κινηθείτε μυστικά, ενώ από την άλλη ο Άρης στο δικό σας ζώδιο πετάει τη σκούφια του για να δράσετε τόσο άμεσα, όσο και παράφορα, διεκδικώντας τα πάντα. Αντιφάσεις και διλήμματα που στην «ελαφρύτερη» εκδοχή σας αναγκάζουν να εκτεθείτε, απεμπολώντας τη συνήθη τακτική της ...σουπιάς.

www.gossip-tv.gr/zodiac_story

Σχόλια