Αυτοπυρπολήθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης!


Σε αυτοκτονία οφείλεται ο μαρτυρικός θάνατος του 54χρονου εργολάβου από τα Χανιά που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο του, στην περιοχή «Φώκες». Ήταν ο τελευταίος από μια μακρά σειρά επιχειρηματίες, αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες στην Κρήτη, που δεν άντεξαν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και έβαλαν τέλος στην ζωή τους τούς τελευταίους μήνες!

Ο άτυχος 54χρονος, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, καθώς δεν είχε δουλειά και τον «έπνιγαν» τα χρέη. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έφυγε με το αυτοκίνητο του και από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής… Τη νύχτα του Σαββάτου βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτό, στο 30ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Χανίων-Ομαλού. Όλα δείχνουν ότι περιλούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά, αφού πρώτα συνέδεσε ένα λάστιχο με μία φιάλη υγραερίου πιστεύοντας ότι θα προκαλούσε έκρηξη. Όμως, η φιάλη δεν εξερράγη και βρήκε μαρτυρικό θάνατο μέσα στις φλόγες.

Δίπλα στο νεκρό βρέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα και η νεκροτομή θα εξετάσει αν είχε αυτοπυροβοληθεί την στιγμή που τον έζωναν οι φλόγες… Το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε, έγραφε ότι δεν άντεχε να ζει άλλο χωρίς χρήματα και δουλειά κι ότι ήθελε να πεθάνει αξιοπρεπώς. Μόνο στο νομό Ηρακλείου, οι αυτοκτονίες έχουν φτάσει τις 15 και τα θύματα ήταν όλα οικογενειάρχες με παιδιά, μεταξύ 35 και 66 χρόνων. Μετά από καταγγελίες συγγενών, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου έχει διατάξει δύο προκαταρκτικές έρευνες για πρόσωπα και καταστάσεις που ώθησαν στην αυτοκτονία δύο επιχειρηματίες, οι οποίοι είχαν χρέη σε τράπεζες.

http://www.protothema.gr/

Σχόλια