Είχαν κάνει τα ΤΕΙ… τεκέ!


τα μαθήματα μπορεί να μην πήγαιναν καλά οι οκτώ σπουδαστές του ΤΕΙ Σερρών, αλλά στην χρήση και την διακίνηση ναρκωτικών… αρίστευαν! Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τους έπιασαν στα «πράσα» τη στιγμή που μετέφεραν έξη συσκευασίες με ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 121 γραμμαρίων και άλλες έξη συσκευασίες με καπνό εμποτισμένο με… χασισέλαιο συνολικού βάρους 98,1 γραμμαρίων!

Οι νεαροί σπουδαστές ομολόγησαν ότι είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά από έναν 21χρόνο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα. Στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πλαστικό μπουκάλι γεμάτο χασισέλαιο, μία σύριγγα με υπολείμματα του ναρκωτικού υγρού, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 210 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών.

Τόσο ο προμηθευτής όσο και οι οκτώ σπουδαστές κρατούνται και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία με τη οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σερρών. Για την σύλληψή τους ενημερώθηκε η διοίκηση των ΤΕΙ, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν και άλλοι σπουδαστές συνεργάζονταν με τον 21χρονο στην διακίνηση χασίς και παραγώγων του.



http://www.protothema.gr

Σχόλια