Γιατί έκλεισαν το fan club της Δέσποινας Βανδή;

«Δεν ξέρω πότε θα τα ξαναπούμε στην Αθήνα, μπορεί ναι, μπορεί και όχι…»! Τάδε έφη Δέσποινα Βανδή, όταν το βράδυ του Σαββάτου αποχαιρετούσε τους θαυμαστές της, ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό μαγαζί. Προς τι τα υπονοούμενα της Δέσποινας και γιατί άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί και να μην ξανατραγουδήσει για το αθηναϊκό κοινό; Ποιος τη στενοχώρησε και γιατί;
Στην "Espresso" διαβάζουμε ότι άνθρωποι από το στενό κύκλο της τραγουδίστριας θεωρούν ότι πήρε την απόφαση αυτή επηρεασμένη από την ξαφνική ενέργεια του fan club της να μετονομαστεί από «Vandiworld.gr» σε «Gossipworld.gr». Μάλιστα σε ένα από τα σημειώματά τους, οι fans έγραφαν χαρακτηριστικά: «Διακόπτουμε λόγω της απογοητευτικής της καριέρας τα τελευταία τρία χρόνια». Φαίνεται λοιπόν πως μια τέτοια κίνηση ήταν αρκετή για να κάνει τη Δέσποινα Βανδή να σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην ξανατραγουδήσει στην Αθήνα.   Νέα τροπή στο υπάρχον θέμα έδωσε πριν λίγα λεπτά η δισκογραφική εταιρία, της τραγουδίστριας. Η "Spicy" με δελτίο τύπου ξεκαθαρίζει την κατάσταση, γράφοντας:  "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το FORUM «vandiworld.gr» ουδέποτε ήταν το official fan club της Δέσποινας Βανδή. Μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε και δεν υπάρχει «Official Fan Club» της Δέσποινας Βανδή.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που υποστηρίζουν τους καλλιτέχνες που αγαπάνε, δημιουργώντας «Unofficial Fan Clubs», που με αυτό τον τρόπο δείχνουν την αγάπη τους στον καλλιτέχνη και δεν προσπαθούν μέσω αυτών των ενεργειών να εκμεταλλευτούν καταστάσεις και «ονόματα» για προσωπικό τους συμφέρον."

gossip-tv.gr

Σχόλια