Όλα όσα έγιναν ότα έκλεισαν τα φώτα του πρώτου Live του “Dancing with a stars 2”


Μόλις έκλεισαν οι κάμερες, το Queen.gr ήταν στα παρασκήνια του Dancing with a stars 2 και σας μεταφέρουμε όλο το κλίμα της πρώτης βραδιάς που έφτασε σε τηλεθέαση στο 50% και είχε πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Από πού να ξεκινήσω αγαπημένες φίλες και φίλοι. Τις εντυπώσεις έκλεψε η Μαριέττα Χρουσαλά που με την υποστήριξη της οικογένειας Πατίτσα κέρδισε το μεγάλο χειροκρότημα αλλά όχι την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Αυτό μάλιστα που πληροφορηθήκαμε ήταν το βέτο που είχε ασκηθεί από την οικογένεια να μην γίνει αναφορά για το σκάνδαλο μετά το γάμο της. Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε τις δικές της απαντήσεις σε όσους την αμφισβητούν και με μίνι φόρεμα θάμπωσε το κοινό και τους περίπου 200 καλεσμένους. Το κινητό της δε σταμάτησε να λαμβάνει μηνύματα, από τα οποία πολλά ήταν από τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μετά το τέλος του σχεδόν τετράωρου προγράμματος όλοι οι διαγωνιζόμενοι έκαναν τα πηγαδάκια τους και έκριναν τις συμμετοχές τους. Εμφανώς τρακαρισμένος ο Κώστας Μαρτάκης αλλά και η Αγγελική Ηλιάδη που ως τραγουδιστές δεν είχαν συνηθίσει να χορεύουν και να κάνουν πρόβες πολύωρες καθημερινά.'

Η Ελεονώρα Μελέτη κέρδισε σχόλια και πειράγματα της επιτροπής μετά το τέλος της βραδιάς. Εντυπωσιακές κινήσεις, απλή και στιλάτη κέρδισε και αυτή τις εντυπώσεις και μας βγάζει όλους ασπροπρόσωπους εδώ στο Queen.gr. Τι θα γινόταν, όμως, αν υπήρχε αποχώρηση χτες το βράδυ; Οι χαμηλές πτήσεις στους βαθμούς από τους αυστηρούς κριτές δεν πτόησαν τους παίχτες. Η Μαριέττα μάλιστα έκανε παραπονάκια ότι την αδίκησαν, ενώ καλύτερη αντιμετώπιση περίμενε και η Νατάσα Καλογρίδη που ως Micheal Jackson άφησε άφωνους όλους στα παρασκήνια αφού δε την γνώρισαν πριν βγει πάνω στην σκηνή. Δεκάδες φωτογράφοι, τηλεοπτικά συνεργεία περίμεναν καρτερικά για δηλώσεις από τα αγαπημένα πρόσωπα της showbiz που έδωσαν το παρών σε αυτό το φιλανθρωπικό σόου. Τα στοιχήματα έδιναν και έπαιρναν και σύμφωνα με ένα μίνι γκάλοπ που έγινε Μελέτη, Μπουλέ, Χρουσαλά και Τρύφων Σαμαράς είναι οι αγαπημένοι όσων παρακολούθησαν την βραδιά στο εσωτερικό των στούντιο Kappa.

Ο Γιάννης Λάτσιος δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με άτομα που το ζήτησαν μετά το τέλος της βραδιάς. Μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια δε σταμάτησαν να μοιράζουν υπονοούμενα on air , ενώ το φιλί της Νάντιας Μπουλέ - όταν απέσπασε πολύ καλή κριτική- προς τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 τον αιφνιδίασε. Η Έρικα Πρεζεράκου είχε άγχος και δε της πήγαινε η θέση αυτή όπως μοιράστηκε με φίλους της σε διαφημιστικά διαλλείματα. Ένιωθε άβολα. Ο Αλέξης Κωστάλας είναι και πάλι η ήρεμη δύναμη, ενώ ο Φωκάς Ευαγγελινός ο άνθρωπος ορχήστρα που κόβει και ράβει στην τελευταία του κουβέντα. Τι περιμένουμε όμως από το επόμενο κυριακάτικο show; Κανονική αποχώρηση και ψηφοφορία που θα δώσει πολλά ευρώ σε μη κερδοσκοπική οργάνωση. Υπήρχε ένα άγχος να γίνει η πρεμιέρα χτες γιατί δεύτερη αναβολή δεν μπορούσε να γίνει. Η Ευγενία Μανωλίδου με την κάμερα της εκπομπής της που ξεκινάει σήμερα δεν άφησε δευτερόλεπτο κανέναν από τους star.

Και βέβαια όλα αυτά αποτυπώθηκαν αποκλειστικά από τον φακό του Queen.gr που πρώτο χτες στις 20.00 το βράδυ έδωσε το κλίμα και τις πρώτες εικόνες σε όλους εσάς.

Πηγή: queen.gr

Σχόλια