Γέννησε η Φαίη Σκορδά - 3,250kg o γιος!

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο πριν από λίγo η Φαίη Σκορδά. Όλα πήγαν πολύ καλά, οι δυο γονείς είναι τρισευτυχισμένοι. Ο γιος της Φαίης και του Γιώργου ζυγίζει 3,250kg. Πριν από λίγα λεπτά μάλιστα, οι μαίες βγήκαν από την αίθουσα τοκετού και φώναξαν το ονοματεπώνυμο της πανευτυχούς μαμάς, προκειμένου οι συγγενείς της να μπορέσουν να δουν την ίδια και το νεογέννητο, όπως είθισται σε αυτές της περιπτώσεις. Οι γονείς της Φαίης, βρίσκονται εδώ και καιρό στο πλευρό της καθώς έχουν έρθει από το Κιλκίς.



Όπως δήλωσε, ο γιατρός της παρουσιάστριας,όλα κύλησαν ομαλά και η ίδια η Φαίη ήταν εξαιρετικά ψύχραιμη καθ’ όλη την διάρκεια του τοκετού."Σε λίγο θα την ανεβάσουμε στο δωμάτιο. Είναι πολύ καλά και πολύ συγκινημένη".

 «Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν μέσα στην αίθουσα καθ’όλη την διάρκεια του τοκετού και μάλιστα έκοψε τον ομφάλιο λώρο! Είναι κάτι που το έχουμε ξαναδεί σε φυσιολογικούς τοκετούς, αλλά αυτό που είδαμε στον Γιώργο και την Φαίη σήμερα ήταν η συγκίνηση που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα και των δύο», δήλωσε ο γιατρός της Φαίης, Θάνος ΠαράσχοςΣτο μαιευτήριο από το πρωί βρίσκονταν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες όπως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

star

Σχόλια