Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του “Baby It’s Over'' της Έλενας Παπαρίζου!

Την περασμένη Τετάρτη, το Billboard Greece, βρέθηκε στα Ολυμπιακά Ακίνητα του Ελληνικού για τα γυρίσματα του νέου βίντεο-κλιπ της Έλενας Παπαρίζου. Για το τραγούδι “Baby It’s Over”. Σκηνοθέτης, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, το ιδιαίτερο στύλ του οποίου γίνεται φανερό από τις πρώτες-πρώτες σκηνές. Οι μεγάλοι βιομηχανικοί χώροι και τα όμορφα, καθαρά, πλάνα αποτελούν άλλωστε σήμα κατατεθέν της δουλειάς του. Τα μοντέλα που έλαβαν μέρος στο βίντεο της ελληνίδας ποπ σταρ, φορούσαν δημιουργίες του Απόστολου Μητρόπουλου.

Tην πρώτη της σκηνή η Έλενα τη γύρισε το μεσημέρι και κράτησε τέσερις περίπου ώρες. Σε εξωτερικό χώρο. Παρά το τσουχτερό κρύο η τραγουδίστρια ήταν ευδιάθετη και ορεξάτη, ενώ δεν σταμάτησε να αστειεύεται με τα μέλη του συνεργείου και τους υπόλοιπους συντελεστές. Λίγο πριν το σούρουπο πήραν σειρά τα εσωτερικά γυρίσματα, στο υπόγειο των εγκαταστάσεων, με σκηνές σε τέσσερα διαφορετικά σετ. Για τις ανάγκες του βίντεο, η Έλενα φορούσε ένα μαύρο catsuit με κορσέ. Oι ψηλές γόβες ήταν δημιουργία του Alexander Mc Queen, ενώ τα μαλλιά της ήταν ίσια και είχε make up σε απαλούς τόνους.

Σε κάποια διάλειμα των πολύωρων και κουραστικών γυρισμάτων, κατά την διάρκεια των οποίων δεν είχε χάσει καθόλου τη διάθεσή της, μπορέσαμε να ξεκλέψουμε λίγο από το χρόνο της και να της πάρουμε μια αποκλειστική συνέντευξη που θα παρακολουθήσετε, σε βίντεο, από το Billboard Greece σε λίγες μέρες.

Προς το παρόν, πάρτε μία γεύση με αποκλειστικές φωτογραφίες του Μανώλη Χιώτη για το Billboard Greece.

billboard.com.gr

Σχόλια