Την Δευτέρα του Πάσχα ο γάμος της Ελένης Μενεγάκη?

Τα εργολαβικά συνεργεία στο εναλλακτικό ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ματέο Παντζόπουλου στην Άχλα της Άνδρου έχουν πάρει φωτιά καθώς ένα ολοκαίνουργιο σπίτι ετοιμάζεται να υποδεχτεί νωρίτερα από το Πάσχα την Ελένη Μενεγάκη, τη μητέρα της, τον αδελφό της και τα παιδιά της
Μαζί με αυτούς θα παρευρίσκονται στο συγκρότημα γύρω στους 10 φίλους επιστήθιους φίλους κυρίως του Ματέο Παντζόπουλου οι οποίοι θα παραστούν την Δευτέρα του Πάσχα, κατά πάσα πιθανότητα, στον κλειστό θρησκευτικό γάμο της Ελένης Μενεγάκη και του αγαπημένου της που θα γίνει στο εκκλησάκι του παραδοσιακού ορεινού χωριού της Άνδρου  Στραπουργιές.
Η Ελένη Μενεγάκη ήδη από την Πέμπτη που μας πέρασε έχει αρχίσει τις πυρετώδεις ετοιμασίες για την τρίτη μεγάλη στιγμή της προσωπικής της ζωής.
Με άκρα μυστικότητα φημολογείται εξάλλου πως πριν από 20 ήμερες τελέστηκε στην Άνδρο και ο αρραβώνας της Ελένης με τον αγαπημένο της.
Ο ALPHA ωστόσο της έχει δώσει άδεια μέχρι και την Τετάρτη του Πάσχα και δεν είναι καθόλου απίθανο ήδη από αυτή την εβδομάδα οι εκπομπές να είναι μαγνητοσκοπημένες.
Όλο το Σάββατο που μας πέρασε η Ελένη Μενεγάκη έκανε στον σπίτι της στα Μελίσσια την τελευταία πρόβα του νυφικού που ετοιμάζει για την αγαπημένη του φίλη ο Χριστόφορος Κοτέντος.Τα μαλλιά της Ελένης (ετοιμάζεται μεγάλη αλλαγή) θα επιμεληθεί ο Πάνος Καλλίτσης.
Η ώρα και η ημέρα του μυστηρίου κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, καθώς το ζευγάρι Μενεγάκη- Παντζόπουλου επιθυμεί να κρατήσει την ιερή στιγμή, μακρυά από τα φώτα των Μ.Μ.Ε.
Η Ελένη Μενεγάκη μετά την έκδοση του διαζυγίου της έχει ήδη στα χέρια της το πιστοποιητικό της νέας οικογειακής της κατάστασης ενώ σχετική καταχώρηση της αναγγελίας του γάμου θα γίνει σε τοπική εφημερίδα των Κυκλάδων.
Τις βέρες του ζευγαριού θα χαράξει ο οίκος Καίσαρη ενώ κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο καθηγητής της yoga που φιλοξένησε πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της και επιστήθιος φίλος του Ματέο, Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης.
Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτο... 


Της Νατάσσας Χανιώτη mediasoup.gr

Σχόλια