Όταν το κουμπί της Longoria έφυγε από τη θέση του....


Δε μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ο David Letterman όταν η 36χρονη καλλονή Eva Longoria μπήκε στο στούντιο της βραδινής εκπομπής του φορώντας ένα πάρα πολύ κοντό σορτσάκι και ένα στενό σακάκι χωρίς απολύτως τίποτα άλλο από μέσα!

«Αυτό είναι ένα δείγμα κουστουμιού» είπε αστειευόμενος ο παρουσιαστής στην αποκαλυπτική ηθοποιό, η οποία λίγο αργότερα τον άφησε άφωνο όταν το ένα κουμπί από το σακάκι της ξεκουμπώθηκε κατά λάθος, αφήνοντας το στήθος της σε κοινή θέα.

«Ω Θεέ μου, θα χάσουμε την άδειά μας» μονολόγησε ο Letterman την ώρα που η εκρηκτική Eva προσπαθούσε να κουμπώσει και πάλι το κουμπί. Όταν όλα τελικά διορθώθηκαν, του είπε: «Συγνώμη, αλλά δεν είδες και τίποτα!».

Βέβαια, η αγαπημένη «νοικοκυρά σε απόγνωση», δε βρέθηκε στην εκπομπή του 63χρονου Letterman μόνο και μόνο για να μας παρουσιάσει τα κάλλη της, αλλά για να διαφημίσει το νέο της βιβλίο με συνταγές μαγειρικής!

Το βιβλίο, που έχει τίτλο «Eva’s Kitchen: Cooking with Love for Family & Friends», περιλαμβάνει συνταγές που έμαθε η ηθοποιός από τους γονείς της, τις οποίες εμπλούτισε με ευρωπαϊκά και αμερικανικά στοιχεία και μαγειρεύει τώρα στην οικογένειά της.

«Μεγάλωσα τρώγοντας μεξικάνικο φαγητό και στη συνέχεια αμερικάνικο, και έτσι υπάρχει μια μίξη όλων αυτών» είπε η Eva η οποία παραδέχτηκε ότι μαγειρεύει πολύ συχνά, και μάλιστα είναι εξαιρετική σε ό,τι κάνει. Το αγαπημένο της φαγητό, όπως αποκάλυψε, είναι η σούπα από τορτίγιας και το guacamole.

















http://www.protothema.gr

Σχόλια