«Έρχομαι με 1.5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό»


Το δρόμο προς τον Πειραιά είναι διατεθειμένος να πάρει ο Μανουέλ Αλμούνια, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ αναζητά νέο ποδοσφαιρικό σταθμό, από τη στιγμή που έχασε τη θέση βασικού που είχε στους «κανονιέρηδες», με τον Ολυμπιακό που παίζει και στο Champions League, να βρίσκεται μέσα στις επιλογές του.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πρωταθλητής” υποστήριξε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Ναι, έρχομαι. Γιατί όχι; Αν τα βρούμε στο οικονομικό, έρχομαι. Είναι ομάδα που παίζει στο Champions League και πρωταγωνιστεί. Θέλω 1.5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και έρχομαι».

Σάντσες και πάλι

Νέος κύκλος επαφών αναμένεται να ξεκινήσει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Κάρλος Σάντσες, ο οποίος αποτελεί το βασικό στόχο του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων». Για τον Κολομβιανό χαφ, οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα ποσό κάτω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ και για τον λόγο αυτό περιμένουν να πέσει η τιμή του για να κάνουν την κίνησή τους. Βέβαια, ο Ισπανός προπονητής δεν μένει μόνο στον μέσο της Βαλενσιέν, αφού έχει αρκετές εναλλακτικές στη λίστα του, όπως τον Εμβουεμπά, για τον οποίο η Λοριάν ζητάει περισσότερα απ’ όσα χρειάζονται για τον Σάντσες, αλλά και ο Πισάρο της Ρόμα, η υπόθεσή του οποίου κάθε άλλο παρά έχει κλείσει. Στα υπ’ όψιν παραμένει πάντα και ο Αλεξάντερ Χλεμπ, ο οποίος είναι και η πιο ακριβή περίπτωση, αλλά και ο Τζαμέλ Αμπντούν από Ελλάδα.

Φιλικό Νο1 με ΑΕΚ

Την ευκαιρία να τσεκάρει τους παίκτες, οι οποίοι έλειπαν ως δανεικοί από την ομάδα, θα έχει σήμερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στο πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Κύπρο, κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Στη Μεγαλόνησο δεν ταξίδεψε ο Μήτρογλου, ο οποίος δεν υπολογίζεται όπως φαίνεται από τον Ισπανό τεχνικό και επί της ουσίας ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αντίθετα με τους Πάρντο, Μέγιερι, Μανιάτη, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Ρόμενταλ, Γ. Παπαδόπουλος, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Γκαλίτσιο, Πάντελιτς, Παπάζογλου, Σουμπίνιο.

*Την Παρασκευή θα γίνει πιθανότατα η συνάντηση μεταξύ Ούρκο Πάρντο και Εντουάρντο Μαθία, για να ολοκληρωθεί, είτε θετικά είτε αρνητικά, το θέμα παραμονής του Βέλγου στους «ερυθρόλευκους». Ο Πάρντο πρέπει να μειώσει πολύ τις απαιτήσεις για να επέλθει συμφωνία, κάτι πάντως που αναμένεται να γίνει.


Νίκος Μάρκου
http://www.sport-fm.gr/

Σχόλια