Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ:Αποκαλύφθηκε η μητέρα του εξώγαμου παιδιού του;

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση με την οποία ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια παραδέχτηκε πως ο λόγος του χωρισμού του με την επί 25 χρόνια σύζυγό του ήταν το παιδί που απέκτησε με γυναίκα που ανήκε στο προσωπικό της οικογένειάς του, ένα παλιό δημοσίευμα της Daily Mail έρχεται στο φως και πιθανότατα αποκαλύπτει την ταυτότητα της μητέρας του εξώγαμου παιδιού.

Το εν λόγω κείμενο αναρτήθηκε το 2003, λίγο πριν ο ηθοποιός εκλεγεί Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, και ανέφερε πως μια γυναίκα που εργαζόταν στο προσωπικό αεροπλάνο της οικογένειάς του είχε φέρει στον κόσμο το παιδί του. Η γυναίκα ονομαζόταν Tammy Tousignant, ενώ ο γιος της -που η ίδια τότε υποστήριξε ότι είχε φέρει στον κόσμο με τον πρώην σύζυγό της, ένα πιλότο ονόματι Tom Tousignant-  σήμερα έχει αποφοιτήσει (εδώ και ένα χρόνο) από το λύκειο, ενώ το όνομά του είναι Tanner.

Η σύνδεση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, όμως τα ξένα media τη θεωρούν πολύ πιθανή.  Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Tammy Tousignant έχει σελίδα στο twitter, ενώ η -εν διαστάσει πλέον- σύζυγος του Σβαρτζενέγκερ, Μαρία Σράιβερ, την ακολουθεί - μάλιστα, το ίδιο κάνει κι εκείνη!

yupi.gr

Σχόλια