Ουίλιαμ- Κέιτ:Επιστροφή από το μήνα του μέλιτος.

Στις Σεϊχέλλες πέρασαν το μήνα του μέλιτος ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του παλατιού. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον έμειναν 10 ημέρες στον εξωτικό παράδεισο στον Ινδικό Ωκεανό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "απόλαυσαν το χρόνο τους μαζί και είναι ευγνώμονες στην κυβέρνηση των Σεϊχέλλων για τη συμβολή τους στο να γίνει ο μήνας του μέλιτος ιδιαίτερος αυτές τις 10 μέρες". 

Οι νεόνυμφοι επέστρεψαν από το ταξίδι τους στο Λονδίνο την Παρασκευή. "Αναχώρησαν ευτυχισμένοι και πολύ ευχαριστημένοι με τη διαμονή τους", αναφέρει άτομο από το Γραφείο Τουρισμού των νησιών. Επιπλέον, ο Πρόεδρος των Σεϊχελλών Ζαν Πολ Άνταμ δήλωσε: "Είναι πραγματικά τιμή μας που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και  η σύζυγός του επέλεξαν τις Σεϊχέλλες για αυτό το σημαντικό τους ταξίδι και είμαστε περήφανοι που μπορέσαμε να τους προσφέρουμε ένα ήρεμο και ιδιωτικό περιβάλλον".

Προσεχώς στο παλάτι θα γίνει ο εορτασμός των 85ων γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ, στις 11 Ιουνίου, ενώ την επόμενη ημέρα, 12 Ιουνίου ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος κλείνει τα 90 του χρόνια.
yupi.gr

Σχόλια