Η απογοητευτική εμφάνιση της Courtney Love στο Φεστιβάλ των Καννών ...

Σε ένα από τα πιο λαμπερά events όλου του πλανήτη, το Φεστιβάλ των Καννών επέλεξε η τραγουδίστρια Κόρτνεϊ Λαβ να κάνει την επανεμφάνιση της, σοκάροντας φωτογράφους και παρευρισκομένους.

Η 46χρονη σταρ παρέστη σε πάρτι, εναντίον της μάστιγας του Aids το οποίο διοργανώθηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ, φορώντας ένα εκκεντρικό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ που δεν άφηνε πολλά στην φαντασία.

Η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος Hole έχοντας σε κοινή θέα σχεδόν όλα της τα τατουάζ, δεν ήταν καθόλου ευχάριστο θέαμα μέσα στο λευκό φόρεμα με το τοξοειδές ντεκολτέ το οποίο κατέληγε σε φούστα από φτερά και ύφασμα, συνδυασμένο με μπεζ γόβες.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της βραδιάς -και με την ίδια εμφάνιση- ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε προς τιμήν των παρευρισκομένων.

Η Λαβ που συγκαταλέχθηκε πρόσφατα στην λίστα με τις χειρότερες διάσημες μητέρες δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη εμφάνιση και στην ιστοσελίδα που διατηρεί, με τίτλο «Τι φόρεσε η Κόρτνεϊ σήμερα». Η ενασχόληση της με το διαδίκτυο βέβαια δεν τελειώνει εκεί αφού τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει μέσω του e-bay ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ρούχα ή αντικείμενα χρησιμοποιημένα από την ίδια, τα οποία βγάζει σε δημοπρασία.

yupi.gr

Σχόλια