Damages:Eρχεται η νέα σειρά του Mega...

Μια νέα ξένη σειρά αναμένεται να εντάξει τον Ιούνιο το Mega. Πρόκειται για ένα δικαστικό θρίλερ που διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη, και μας μεταφέρει σε έναν κόσμο όπου μετράνε περισσότερο από όλα οι επιρροές και η δύναμη -είτε αυτή είναι πολιτική είτε όχι-, έναν κόσμο γεμάτο διαφθορά, εκβιασμούς, δωροδοκίες. Αυτόν τον κόσμο εμείς τον βλέπουμε μέσα από τα μάτια της μεγαλοδικηγόρου Patty Hewes (Glenn Close) αλλά και της νεαρής συνεργάτιδας και μαθητευόμενής της, Ellen Parsons (Rose Byrne). H Patty Hewes είναι ένας από τους πιο αδίστακτους χαρακτήρες που έχουμε γνωρίσει στην τηλεόραση και δεν θα διστάσει να κάνει ότι χρειαστεί για να πετύχει τους σκοπούς της και τους στόχους τους.
H Ellen Parsons είναι μια άπειρη αλλά φιλόδοξη και ικανότατη δικηγόρος, η οποία έχει την ευκαιρία να δουλέψει στο πλευρό της Patty, κάτι που οι περισσότεροι θα ποθούσαν και θα ζήλευαν. Η πρώτη σεζόν της σειράς η οποία αποτελείται από 13 επεισόδια, ασχολείται με την προσπάθεια της καταδίκης του Arthur Frobisher (Ted Danson), ενός διεφθαρμένου επιχειρηματία, ενώ η Patty και οι συνεργάτες της έχουν να αντιμετωπίσουν και τον εξαιρετικό δικηγόρο του, τον Ray Fiske (Zeljko Ivanek)....
Επίσης συμπρωταγωνιστούν οι Noah Bean ως David Connor, Tate Donovan ως Tom Shayes, Anastasia Griffith ως Katie Connor κ.ά. Οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές, όπως και η σκηνοθεσία, ενώ χαρακτηριστικά πρωτότυπος είναι και ο τρόπος παρουσίασης των γεγονότων, με την βασική ιστορία να διαδραματίζεται στο παρελθόν και σιγά σιγά να οδηγούμαστε στο παρόν.
Στην Αμερική η σειρά βρίσκεται στην τρίτη σεζόν της πια, με όλες τις κριτικές να την εκθειάζουν σαν ένα από τα καλύτερα δικαστικά, τηλεοπτικά θρίλερ των τελευταίων ετών !

Σχόλια