Παράνοια: «Εκανα 14 ώρες γυμναστική την ημέρα!»


Η Heidi Montag φαίνεται πως τα βρήκε με το σώμα της και την εμφάνισή της. Η γνωστή TV star μετά από αναρίθμητες πλαστικές επεμβάσεις και εξαντλητικές στερήσεις είναι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

Η ίδια αποκαλύπτει ότι έχει χάσει τους τελευταίους δύο μήνες πάνω από 10 κιλά και αυτό το κατάφερε χάρη στο γυμναστήριο.

«Εχασα πάνω από 10 κιλά και για να αποκτήσω αυτή τη σιλουέτα που έχω τώρα επί δύο μήνες γυμναζόμουν 14 ώρες την ημέρα. Πήγαινα στο γυμναστήριο από τις 5 το πρωί μέχρι τις 7 απόγευμα. Ζύγιζα 60 κιλά και έχασα 13 κιλά. Τώρα είμαι μια χαρά. Τι περισσότερες ώρες έτρεχα ενώ έκανα και βάρη για ενδυνάμωση», είπε χαρακτηριστικά η εθισμένη με την εικόνα της Heidi Montag στο περιοδικό US.





Η 24χρονη Heidi αποκάλυψε ότι έκανε όλη αυτή την προσπάθεια για να φαίνεται τέλεια στο πισίνα πάρτι που έκανε στο Λας Βέγκας. Στο πάρτι της μάλιστα ήταν καλεσμένη και η παρολίγον σύζυγος του Hugh Hefner, Harris Crystal. Οι δύο κοπέλες με διάθεση καλοκαιρινή ξεφύλλιζαν το Playboy όπου είναι εξώφυλλο η Harris.




http://www.protothema.gr

Σχόλια