Γιατί ακύρωσε τη συναυλία της στην Αθήνα η Amy?

Εντελώς αποπροσανατολισμένη, ασταθής και ασυνάρτητη ήταν η Έιμι Γουάινχαουζ στην πρώτη της καλοκαιρινή (και "καταστροφική") συναυλία της Ευρωπαϊκής περιοδείας της στο Βελιγράδι. Ακόμη και οι θαυμαστές της ήταν αρχικά επιφυλακτικοί και στη συνέχεια, επικριτικοί μαζί της, γιουχάροντας σε πολλά σημεία της εμφάνισή της. Αποτέλεσμα; Η Έιμι ακύρωσε την συναυλία της στην Κωνσταντινούπολη τη Δευτέρα και την συναυλία στην Αθήνα την Τετάρτη και επιστρέφει στο σπίτι της.

Ο εκπρόσωπος της 27χρονης τραγουδίστριας, που μόλις πριν 15 ημέρες είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για πολλοστή φορά, ως μέρος της μακροχρόνιας θεραπείας της, επιβεβαίωσε το γεγονός, τονίζοντας πως η Έιμι ζητά συγνώμη από τους θαυμαστές της, αλλά αισθάνεται πως αυτό είναι το πιο σωστό που μπορεί να κάνει.

Αφότου συμβουλεύτηκε την ομάδα της, η Έιμι συμφώνησε πως στην παρούσα φάση "δεν μπορεί να εμφανιστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση", πρόσθεσε ο εκπρόσωπός της. Σχετικά με τη συναυλία της στο Βελιγράδι, ο Τύπος την κατακεραύνωσε, ενώ η τοπική εφημερίδα The Blic έγραψε πως αυτή ήταν η χειρότερη συναυλία στην ιστορία της πόλης. Η Έιμι θα εμφανιζόταν στα πλαίσια του Ejekt Festival στην Αθήνα την Τετάρτη 22 Ιουνίου.
 

Σχόλια