Φωτοβολταϊκά: ασφάλειες Φ/Β από την ΑΧΑ


Η ΑΧΑ Ασφαλιστική εγκαινιάζει μια νέα γενιά ασφαλιστικών προγραμμάτων για την εξασφάλιση των φωτοβολταϊκών μονάδων.

Σε πλήρη ευθυγράμμιση με την Εταιρική της Ευθύνη, η ΑΧΑ αντιμετωπίζει τη σχέση με τους πελάτες της με υπευθυνότητα και προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες ενθαρρύνοντας και επιβραβεύοντας κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνες συμπεριφορές.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΑΧΑ ανακοινώνει τα νέα της προγράμματα που συνδυάζουν την καινοτομία, το ανταγωνιστικό κόστος, την απλότητα και την ευελιξία και καλύπτουν όλους τους τύπους φωτοβολταϊκών μονάδων.

Πιο συγκεκριμένα, η Εταιρία καλύπτει φωτοβολταϊκούς σταθμούς (πάρκα), καθώς και οικιακές μονάδες εγκατεστημένες σε στέγες μονοκατοικιών, πολυκατοικιών, μικρών επιχειρήσεων, κτηρίων του Δημοσίου και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων.

Με μέγιστο ασφαλισμένο κεφάλαιο έως € 2.500.000, τα προγράμματα αυτά εξασφαλίζουν απόλυτα την επένδυση του πελάτη προσφέροντας κάλυψη σφαιρικά, μέσω ασφαλιστηρίων :

*Κατά Παντός Κινδύνου κατά τη διάρκεια της κατασκευής, τοποθέτησης, συναρμολόγησης και συντήρησης.

*Περιουσίας, Απώλειας Εισοδήματος και Μηχανικών Βλαβών κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Τα νέα προγράμματα απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις εγκατάστασης φωτοβολταϊκών μονάδων.

Ειδικά για τις επιχειρήσεις παρέχεται η δυνατότητα ασφαλιστηρίου ανοιχτής κάλυψης για όλα τα έργα που αναλαμβάνονται στη διάρκεια ενός έτους πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο ανταγωνιστικό κόστος και ευκολία στη διαχείριση.

Κάθε πράσινη επένδυση, όπως οι φωτοβολταϊκές μονάδες, είναι αναγκαίο να προστατεύεται από όλους τους πιθανούς κινδύνους που την απειλούν.

Η ασφαλιστική κάλυψη είναι η λύση στην ανάγκη προστασίας της επένδυσης. Έτσι, η AXA Ασφαλιστική συνδράμει στην ανάπτυξη του τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλισης.

econews

Σχόλια