Πέθανε μόνη στο κρεβάτι της η Amy...

Την ίδια στιγμή που θαυμαστές της βρετανίδας τραγουδίστριας θρηνούν για τον χαμό της, νέες λεπτομέρειες για τον τρόπο του θανάτου της βγαίνουν συνεχώς στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με το περιοδικό «US» που επικαλείται ως πηγή τον Κρις Γκούντμαν, στενό φίλο κι εκπρόσωπο της Έιμι Γουάινχαουζ, το άψυχο κορμί της 27χρονης τραγουδίστριας βρέθηκε το Σάββατο από έναν από τους ανθρώπους της προσωπικής της ασφάλειας.

«Ήταν στο δωμάτιό της αφού του είπε ότι ήθελε να κοιμηθεί, κι όταν πήγε να την ξυπνήσει, συνειδητοποίησε ότι δεν ανέπνεε», δήλωσε ο Γκούντμαν και πρόσθεσε: «Κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Σε αυτό το στάδιο κανείς δεν γνωρίζει πώς πέθανε. Πέθανε μόνη στο κρεβάτι».

Όπως δήλωσε φίλος της τραγουδίστριας στην Sunday Mirror: «Πέρασε τις τελευταίες επτά ημέρες πίνοντας συνεχώς και οι δικοί της πίστευαν ότι θα πεθάνει από το αλκοόλ. Σίγουρα ο θάνατός της είναι αποτέλεσμα υπερβολικής χρήσης ecstasy».
Οι οικογένειά της- οι γονείς της Μιτς και Τζάνις κι ο αδερφός της Άλεξ- εξέδωσαν μία μέρα μετά την απώλεια της Έιμι ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Θρηνούμε την απώλεια της Έιμι, μίας καταπληκτικής κόρης, αδερφής, ανηψιάς. Αφήνει ένα τεράστιο κενό στις ζωές μας. Ερχόμαστε όλοι μαζί να την θυμηθούμε και θα εκτιμούσαμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή τη φριχτή για εμάς στιγμή».

Η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά τα αίτια του θανάτου της 27χρονης τραγουδίστριας, ενώ τα αποτέλεσματα της νεκροψίας αναμένονται σήμερα.

yupi.gr

Σχόλια