Για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη από τον Ολυμπιακό αναμένεται να κινηθεί η Στόουκ Σίτι


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «Γαύρος», η αγγλική ομάδα εξέφρασε την επιθυμία της να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους» για την παραχώρηση του διεθνούς δεξιοπόδαρου αμυντικού.

Πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, γραφείο μάνατζερ από το Λονδίνο, έδωσε την πληροφορία πως οι φιναλίστ του Κυπέλλου Αγγλίας, ετοιμάζουν πρόταση 3,5 εκατομμυρίων ευρώ προς του πρωταθλητές Ελλάδας.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» δεν δείχνουν τόσο «ζεστοί» στην παραχώρηση του «Τόρο», καθώς θεωρούν πως ο Έλληνας άσος, εκ των αρχηγών της ομάδας, είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους στο «συγκρότημα» του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, δεν έχουν πολλά περιθώρια, καθώς ο διεθνής αμυντικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει. Μάλιστα, σε μία συνάντηση που είχε ο Βασίλης Τοροσίδης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προ ημερών, ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών είχε τονίσει στον Έλληνα άσο πως δεν πρόκειται να του… κόψει τον δρόμο για ένα πιο δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη είναι στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δύσκολα θα καλυφθεί αυτή την χρονική στιγμή από κάποια ομάδα, με αποτέλεσμα, σε περίπτωση που έρθει η συγκεκριμένη πρόταση, τα πράγματα να γίνουν δύσκολα για τη διοίκηση της ομάδας του Πειραιά.

Συντάκτης: Γιώργος Κυριακόπουλος
,http://www.onsports.gr/

Σχόλια