Πέρασε μια ζωή στα νοσοκομεία για να πεθάνει στις διακοπές των ονείρων του


Για τον 19χρονο Robert Sebbage από την Βρετανία ήταν όνειρο ζωής να έρθει στην Ελλάδα.

Ο ενθουσιασμός του όταν έκλεισε τα εισιτήρια για το νησί της Ζακύνθου ήταν ακόμα πιο μεγάλος και από την ημέρα που στάθηκε πλάι στον David Beckam στο Wembley φορώντας την μπλούζα της Εθνικής Αγγλίας, ένα «δώρο» από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Sunshine για πολύ άρρωστα παιδιά.

Εβδομάδες ολόκληρες προτού ταξιδέψει για Ελλάδα, ο Robert έγραφε συνεχώς για το ταξίδι του στη σελίδα του στο facebook.

Δυστυχώς για τον 19χρονο Βρετανό που είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε νοσοκομεία, λόγω της σπάνιας πάθησης στο έντερο από την οποία έπασχε, η Ζάκυνθος έμελε να είναι ο τελευταίος του προορισμός.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, μία μόλις ημέρα πριν επιστρέψει σπίτι του στη Βρετανία, ο νεαρός δολοφονήθηκε από έναν ντόπιο ταξιτζή.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη έξω από ένα «φαστ φουντ» στον Λαγανά. Ο Robert Sebbage μαζί με τους τέσσερις φίλους του διαπληκτίστηκαν με δύο ταξιτζήδες, που εκείνη την ώρα ήταν σταθμευμένοι στο δρόμο.

Ο δράστης είπε ότι ενοχλήθηκε, γιατί οι νεαροί τουρίστες τους ενοχλούσαν με λέιζερ.

Αυτό φαίνεται πως ήταν αρκετό για τον 21χρονο ταξιτζή που πήρε ένα μαχαίρι που είχε μέσα στο ταξί και σκότωσε εν ψυχρώ τον Robert, ενώ τραυμάτισε σοβαρά τους φίλους του.

Οι γονείς του Robert Sebbage είναι συντετριμμένοι από τον θάνατο του παιδιού τους.

Λίγες ώρες μάλιστα πριν τη δολοφονία του, ο 19χρονος τηλεφώνησε στους δικούς του και τους είπε πόσο όμορφα περνά στην Ελλάδα με τους φίλους του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τραγικοί γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη και προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν μια πτήση για την Ελλάδα για να πάρουν πίσω το παιδί τους.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος ταξιτζής και ο φίλος του συνελήφθησαν τρεις ώρες μετά την στυγερή δολοφονία.

http://www.protothema.gr

Σχόλια